08.10.2019
Eveniment pentru gurmanzi si iubitori de vin la AVA 1727 Wine Bar&Restaurant. Anna Sceglova: „In curand lansam propria linie de vin si spumant...”
Weekendul a fost, cu siguranta, unul distractiv pentru multi moldoveni, o fi fost din cauza mandriei nationale?! Cert este ca ziua nationala a vinului a adunat pe langa moldoveni si multi turisti. Daca unii au ales sa petreaca in inima orasului, altii au optat pentru degustari de vin in restaurante.

La AVA 1727 Wine Bar&Restaurant musafirii au fost intalniti cu un spumant. Imediat ce s-au facut comozi, a inceput seara gastronomica alaturi de vinurile atent selectionate de catre sommelierul Mihai Druta.

„Avem o asociere gastronomica dintre 6 tipuri de bucate cu 6 tipuri de vin diferite de la mici producatori.”, spune sommelierul.

Un vin alb dintr-un soi deosebit, unul rosu, pentru amatori, un roze si un ice wine aromat, toate au fost combinate perfect cu meniul special creat. 

Invitatii au avut parte de o sambata deosebita si relaxanta. Pe langa bauturile alese si mancarea selecta, restaurantul a avut grija sa nu lipseasca muzica buna si cel mai important, live!

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie