28.07.2020
Echipa „The Ellen DeGeneres Show” - acuzata de rasism si abuzuri

Cativa fosti angajati si un membru actual al echipei talkshow-ului prezentat de celebra Ellen DeGeneres sustin ca s-au confruntat cu atitudini rasiste pe platoul de filmare a emisiunii.

O femeie de culoare afirma ca a fost abuzata rasial timp de 18 luni. Potrivit acesteia, la scurt timp dupa ce a fost angajata, producatorul i s-a adresat sarcastic, spunandu-i „sper sa nu devenim confuzi“, din cauza ca doi angajati de culoare poarta codite impletite. Totodata, aceasta spune ca unul dintre scenaristi i-a spus in gluma: „Imi pare rau, stiu doar numele persoanelor albe care lucreaza aici“, starnind rasetele colegilor care nu i-au sarit in aparare, noteaza Daily Mail.

Citeste si :  Jennifer Aniston s-a sarutat pasional cu Ellen DeGeneres. „Ce buze moi ai”

Un alt angajat, care a facut parte din echipa timp de un an si fusese internat intr-un centru pentru probleme mintale in urma unei tentative de suicid, a descoperit la intoarcere ca a ramas fara loc de munca.„Ai crede ca daca cineva tocmai a incercat sa isi ia viata, nu iti doresti sa aduci si mai mult stres in viata lui“, a spus acesta.

Angajatii au dat vina pe producatorii executivi si nu pe Ellen insasi, dar au acuzat-o pe Degeneres ca nu a fost suficient de implicata pentru a vedea ce se intampla in emisiunea ei.
„Daca vrea sa aiba propriul show si sa-i poarte numele pe titlul emisiunii, trebuie sa fie mai implicata pentru a vedea ce se intampla”, a spus un fost angajat.

Intr-un interviu oferit pentru BuzzFeed News, producatorii executivi, Ed Glavin, Mary Connelly si Andy Lassner au declarat ca iau in serios reclamatiile angajatilor.

„Suntem cu adevarat coplesiti si ne pare rau sa aflam ca chiar si numai o persoana din familia noastra de productie a avut o experienta negativa. Nu este ceea ce suntem, nici ce ne straduim sa fim si nu reprezinta misiunea pe care Ellen si-a setat-o pentru noi”, au spus ei.

Citeste si :  Ellen DeGeneres - despre abuzul sexual prin care a trecut in adolescenta

Potrivit Daily Mail, fostii angajati au declarat pentru BuzzFeed ca emisiunea, chiar daca se bazeaza pe sloganul „Be Kind“, in traducere - „Fii Bun“, totul este „pentru show“. „Faptele bune se petrec doar cand sunt camerele aprinse“.

Emisiunea, difuzata inca din 2003, este una dintre cele mai populare talkshow-uri de la televiziunea americana, gazda fiind carismatica Ellen DeGeneres.

Surse foto: Getty Images, Google.com

Articole din aceeasi categorie