16.12.2019
Ea e Miss World 2019! Cine este cea mai frumoasa femeie din lume
Toni-Ann Singh a fost desemnata, sambata, Miss World 2019, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Londra, ea devansandu-le pe concurentele din Franta si India. Tanara a reprezentat Jamaica.

In varsta de 23 de ani, Singh s-a nascut in Morant, St. Thomas, Jamaica. A absolvit cursurile de psihologie si studii ale femeilor la Universitatea de Stat din Florida, SUA.

Sambata, aceasta a fost ovationata dupa ce a cantat hitul lui Whitney Houston „I Have Nothing” si a raspuns stralucitor la o serie de intrebari puse de jurnalistul britanic Piers Morgan. „Cred ca reprezint ceva special, o generatie de femei care imping lumea spre schimbare”, i-a spus aceasta lui Morgan.

„Acestei fetite din St. Thomas, Jamaica, si tuturor fetelor din lume: credeti in voi insiva. Sa stiti ca meritati si ca sunteti capabile sa va urmati visele. Aceasta coroana nu este a mea, ci a voastra. Aveti un scop”, a scris pe Twitter laureata, potrivit news.ro.

Singh si-a primit coroana de Regina a frumusetii din partea castigatoarei de anul trecut, Vanessa Ponce de Leon, din Mexic.

Aceasta a fost a patra oara cand o reprezentanta a Jamaicai este incoronata Miss World, de la debutul competitiei, in 1959. Jamaica a castigat competitia in 1963, 1976 si 1993.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie