20.02.2021
E oficial! Kim Kardashian divorteaza de Kanye West. Vedeta a depus actele

Nu mai e cale de impacare intre Kim Kardashian si Kanye West. Dupa luni de speculatii cu privire la separerea celor doi, un apropiat al cuplului a declarat ca vedeta a depus actele de divort si avocatii celor doi lucreaza deja la impartirea bunurilor. 

Divortul vine la aproape sapte ani de la casatorie. Kim Kardashian si Kanye West au patru copii impreuna si detin o avere impresionanta. 

Potrivit TMZ, bruneta a facut demersul legal si cere custodia celor patru copii. O sursa a dezvaluit ca acestia isi doresc o separare amiabila, iar artistul ar fi de acord ca sotia sa sa pastreze custodia copiilor. 

Cele mai epice caderi de pe scena ale vedetelor: Baskov, Kirkorov, Leps, Beyonce si altii. Unul a „aterizat” chiar peste Pugaciova - VIDEO

Inainte de casatorie, cei doi au semnat un acord prenuptial pe care nu au de gand sa-l conteste, asa ca nici impartirea averii nu ar trebui sa le dea batai de cap. 

Arata ca un fotomodel, dar jobul ei e la volanul autobuzului. Pasagerii barbati sunt in al noualea cer

Kim Kardashian este la al treilea divort, in timp ce pentru Kanye West este primul. Cei doi nu au vorbit despre motivelele separarii, insa in ultima vreme s-a tot speculat ca tulburarea bipolara de care sufera Kanye West o deranja tot mai mult pe Kim Kardashian. 

Pe de alta parte, vedeta nu agreeaza atitudinea sotului ei referitoare la avort, pe care raperul il consiera o crima oribila. Kim Kardashian a luat foc cand a auzit ca artistul s-a confesat in public in legatura cu un episod din viata lor de familie, cand cei doi erau sa-si piarda fiica cea mare, North West, in urma unui avort.

„Aproape mi-am ucis fiica. Fara planul B, doar planul A”, a spus Kanye in iulie, la un eveniment cu public din Carolina de Sud. Cei doi ar fi mers si la terapie de cuplu, unde au discutat despre o posibila separare, inca de anul trecut.

In aprilie 2020, Kanye West a fost declarat de revista Forbes miliardar, insa vestea nu a putut decat sa-l enerveze pe rapper. Sotul lui Kim Kardashian a reactionat, dezvaluind ca a atins aceasta performanta inca de anul trecut, dar ca „specialistii” revistei nu au vrut sa-l includa in topul lor. Potrivit Forbes, Kanye are o avere de peste 3,3 miliarde de euro. Kim Kardashian nu a atins inca primul miliard, dar are peste 750 de milioane de dolari in conturi. 

Ii este frica sa mearga singura pe strada si a apelat la un bodyguard. Tany Vander: „Multi barbati ma urasc” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie