29.06.2020
Duet de exceptie intre Loreen si Anna Odobescu. Vor lansa fostele participante la Eurovision vreo piesa impreuna?

Interpreta Anna Odobescu continua sa-si impresioneze fanii sai cu noi postari despre filmul ,,Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga''. Aceasta a publicat astazi alte momente din culisele lungmetrajului.


 

Citeste si :  Dupa un nou votting online la concursul Eurovision din 2008, castigatorul nu a mai fost Dima Bilan. Vezi cine era sa invinga in acel an

In imaginile video apare cantareata Loreen, cea care a invins in concursul ,,Eurovision'' in 2012, dar si moldoveanca Ana Odobescu care a participat la editia de anul trecut. Cele doua fredoneaza celebra piesa a lui Whitney Houston - ,,I will always love you''. Ambele femei au dat dovada de niste voci superbe, jucandu-se, la fel ca Houston, cu tonalitatile.

Anna a scris in descrierea clipuletului ,,Un duet scurt cu unul dintre participantii mei preferati de la acest concurs - Loreen.''

Evenimentul a avut loc in vestiar, in timp ce vedetele se pregateau pentru rolul lor in ,,Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga''. 

Sa speram ca cele doua vor lansa vreodata o piesa impreuna!

Pe langa zecile de like-uri, admiratorii au scris si comentarii de admiratie pentru cele doua artiste. ,,Foarte frumos'', a scris o tanara, iar alta a punctat - ,,doua regine''.

Reamintim ca Anna Odobescu a avut un rol secundar in filmul mentionat mai sus, produs de Netflix. Aceasta a cantat alaturi de alti participanti de la ,,Eurovision'' piesa  ,,Song-A-Long".

Citeste si :  O cantareata de la noi joaca un rol intr-un film de la Netflix. Iata despre cine este vorba

Surse foto: Instagram.com, Google.com

Articole din aceeasi categorie