17.02.2024
Dorin Galben se insoara! Jurnalistul si-a cerut iubita in casatorie printr-o melodie: „Da, pentru totdeauna” - FOTO/VIDEO

Iubita lui Dorin Galben, Violeta Scrisu, a anuntat ca a fost ceruta in casatorie, dupa 9 ani de relatie.

Pe social media, Scrisu a postat un scurt mesaj in care le marturiseste abonatilor ca a fost ceruta de sotie, iar raspunsul ei a fost, evident - „Da”.

„Am zis „DA” pentru totdeauna! Dorin Galben, te iubesc”, a mentionat jurnalista si tanara antreprenoare, in descrierea imaginilor.

Si Galben a facut o postare in care a recunscut ca si-a cerut iubita in casatorie printr-o melodie romantica.

„Am cerut-o in casatorie pe @violeta_scrisu printr-o melodie si ea a raspuns: DA, pentru totdeauna! Multumesc tuturor celor care au facut posibil acest eveniment, in special: @meet_dara - care a scris cu mult suflet melodia si versurile, @andyhorjea - care a facut magie la productie, @vlasigor si echipa sa - care au filmat acest minunat clip video! P.S. Link-ul cu melodia integrala il gasiti in stories, la descrierea profilului si pe canalul meu de Youtube - Galben”, a scris el.

Dorin Galben a ales pentru iubita lui un inel spectaculos de la „Tiffany & Co”.

Dorin Galben este jurnalist si vlogger din Republica Moldova. Acesta are un canal de Youtube, in care posteaza interviuri marca #faraprotocol si #monolog. In cadrul interviurilor, Dorin invita oameni de afaceri, politicieni, doctori, artisti, bloggeri dar si alte persoane. 

Articole din aceeasi categorie