03.04.2021
Doliu in lumea muzicii! S-a stins din viata autoarea cantecului „Dorul Basarabiei”. Ion Paladi: „Mi-a fost ca o a doua mama”

La data de 1 aprilie a plecat din aceasta lume Mariana Honceru (72 de ani). Vestea a cazut ca un trasnet peste apropiatii apreciatei textiere, dar si peste numerosii artisti care au cantat versurile scrise de ea.

Vestea tragica despre moartea Marianei Honceru a fost facuta public de membrii familiei acesteia: „Dumnezeu sa-ti calauzeasca sufletul spre ingeri, pe drum de stele luminate mama! Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace! Nu te vom uita niciodata, om bun!”.

Interpretul Ion Palade a venit cu un mesaj plin de durere, dupa ce a aflat ca cea pe care o numea „a doua mama” a decedat.

Artistul a adaugat in postarea sa de pe Facebook si o serie de melodii, versurile carora au fost scrise de talentata textiera.

Mariana Honceru a mai scris texte si pentru Adriana Ochisanu, Anisoara Puica, Nicolae Ciubotaru, Diamanta Paterau, Lidia Bejenaru, Adrian Ursu si pentru alti foarte multi artisti cu renume din Romania.

Mariana Honceru a fost condusa astazi pe ultimul drum. Au tinut sa-i prezinte un ultim omagiu zeci de persoane care au cunoscut-o si apreciat-o. Alaturi de familie s-au aflat si artistii Ion Paladi, Sorin Filip, Carmen Cornaci, Mariana Ichim Hodan, Petronela Axintoaie, Diana Sarbu, Cozmita Lascarache, Alin Gaidur, artisti instrumentisti de la Orchestra „Rapsozii Botosanilor” si altii.

Sursa foto: Facebook, Monitorulbt.ro

Articole din aceeasi categorie