06.06.2024
Doina Danielean, deținătoarea unui Porsche unic, fabricat exclusiv pentru ea. Cum arată aceasta: „Creată de mine, detaliu cu detaliu” - VIDEO

Doina Danielean a dezvăluit pe pagina ei de Instagram la ce a lucrat în ultimele câteva luni. Este vorba despre o mașină Porsche, care a fost fabricată special pentru ea, exact așa cum și-a dorit bloggerița.

„Când eram mică, le luam mașinile băiețeilor și le dădeam păpuși în loc doar ca să mă lase să mă joc cu mașinuțele lor. Se pare că am ajuns femeie, dar am aceleași obiceiuri”, scrie Doina în descrierea postarii de pe Instagram, acolo unde a dat vestea.

Se pare că mașina este un model unic, creat chiar de Doina: „Creată de mine, detaliu cu detaliu, fabricată cu grijă de către cei de la @porsche @porschecentermoldova”. 

Femeia susține că nu ar fi reușit fără soțul ei, astfel, într-un InstaStory, ea scrie: „Tot mai mult înțeleg de câte suntem capabili noi doi și cât înaintăm în ani împreună îmi dau seama de ce Dumnezeu a făcut să fim unul pentru altul în lumea asta! O să vă arăt tot drumul pe care l-am parcurs din ianuarie și până azi! Acum doar savurez un aperol cu bărbatul care m-a ținut de mână în tot acest drum și citesc gândurile voastre bune”.

Doina a venit cu un raspuns pentru sutele de mesajele de felicitare: „E minunat să simt atâta lume mândră, inspirată, motivată și fericită de/ pentru mine”.

Tatuajul ascuns al Valeriei Lungu! Unde se află, dar și ce semnifică - FOTO

Doina Danielean este o jurnalistă și bloggeriță din Republica Moldova. La vârsta de 33 ani, influencera a lansat o carte autobiografică. Doina are un fiu din prima căsătorie pe nume Daniel-Ionuț, iar cu doi ani în urmă, a devenit și mama unei fetițe - Eva-Maria.

Descusut de secrete! Pasha Parfeni, despre motivul divorțului cu Iuliana Scutaru - VIDEO

Articole din aceeasi categorie