02.04.2024
Din nou însarcinată! Cine este bloggerița care a făcut marele anunț - VIDEO

Una dintre cele mai urmărite și apreciate influencerițe de la noi, Rodica Untilă, a anunțat că va deveni în curând mămică pentru a doua oară.

Marele anunț a fost făcut pe rețelele de socializare, prin intermediul unui filmuleț emoționant în care este îmbrățișată de soțul ei, în timp ce ea ține în mâini o fotografie de la ultrasonografie.

„În curând vom fi din nou părinți. Mulțumesc Doamne pentru această binecuvântare”, a menționat Rodica în descrierea video-ului.

ȘOC! Nicolina Bucătaru a rupt logodna: „Nu mai sunt într-o relație” - FOTO

Așa cum este urmărită de peste 250 de mii de abonați, sute de mesaje de felicitare au apărut în scurt timp în secțiunea de comentarii a postării:

„Nu știam că te poți bucura atât de mult pentru un om pe care nu îl cunoști personal”, „Felicitări calde! Aceasta este o minune de la Dumnezeu, este o binecuvântare, Domnul să te aibă în pază, să ai o sarcină și naștere ușoară”, „Vrem reacția Paulei și a celor dragi vouă”, „Felicitări, noutatea este wauuuu! Mă bucur mult pentru voi, sarcină ușoară și numai clipe de bucurie”.

Rodica Untilă mai are o fetiță, Paula, de 7 anișori. 

Horoscop 2 aprilie 2024. Zodiile care atrag banii ca un magnet

Rodica Untilă este o bloggeriță cunoscută din Republica Moldova. Aceasta are o comunitate de aproape 260 de mii de oameni, iar zilnic inspiră și motivează femeile prin outfit-uri, rețete, sfaturi de parenting. Bloggerița este căsătorită cu Eugen Untilă.

Articole din aceeasi categorie