28.07.2020
Dianna Rotaru a lansat o noua melodie care te va face sa dansezi. Fanii sunt incantati

In colectia vasta de piese ale cantaretei se mai adauga inca una. Dianna a publicat ieri, pe canalul sau de YouTube, cantecul „Zaraza”, dupa ce, cu aproape o luna in urma, a lansat melodia „Corona unidos”.

Citeste si :  Dianna Rotaru a pozat topless, ascunsa dupa o gramada de capsune. „Oho. Tare gustos”

Blondina se poate lauda cu inca un cantec vesel, pe langa „Dale Dale” sau „Amor” care, la sigur, te va face sa dansezi indata ce il auzi. Rotaru a reinterpretat un hit al anilor 1930, lansat de artistul de peste Prut, Cristian Vasile. Este vorba despre piesa „Zaraza”, al carui text ii apartine scriitorului Ion Pribeagu.

Melodia Diannei a fost apreciata de admiratorii acesteia. Cativa internauti au lasat comentarii de lauda sub clipuletul distribuit si pe Facebook de catre Dianna. „Foarte frumos. Felicitari”, a scris interpretul Costi Burlacu, actrita Diana Decuseara-Onica a exclamat: „Bravo! Felicitari!”, iar fanii au spus ca le place cantecul.

Va prezentam si varianta originala a piesei, intepretata de catre Cristian Vasile. Se presupune ca Zaraza, cea despre care se canta, ar fi fost o femeie de moravuri usoare, extrem de frumoasa, care a trait pe vremea Micului Paris (Bucurestiul vechi). Legenda spune ca multi barbati avuti s-au indragostit de Zaraza, dar nimeni nu a reusit sa o cucereasca in totalitate, noteaza site-ul Historia.ro. 

Tie care versiune a celebrei melodii iti place mai mult?

Citeste si :  Piesa care o sa te faca sa dansezi chiar si in pandemie! Dianna Rotaru a lansat ,,Corona unidos'' pentru a ne face mai optimisti - VIDEO

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie