29.06.2020
Declaratie emotionanta de dragoste de la Ion Ceban pentru sotia sa. Ce l-a facut pe primar sa-si exprime sentimentele in public

Tatiana Taulean, sotia primarului Chisinaului isi celebreaza astazi ziua de nastere. Cu aceasta ocazie, Ion Ceban a decis sa-i scrie si o felicitare sentimentala pe pagina sa de Facebook.

Citeste si :  Pasha Parfeni -  mesaj emotionant pentru iubita lui sotie. „Imi pare rau...”

Sotul primei doamne a Chisinaului a scris acum cateva minute un mesaj public dedicat sotiei sale. Acesta nu doar ca i-a dorit ,,la multi ani'' Tatianei, dar si i-a dezvaluit ce simte cu adevarat.

,,Astazi este ziua ta. Iti multumesc pentru toate! Pentru dragostea si atentia permanenta pentru copiii extraordinari pe care ii avem si pentru noptile nedormite si rabdarea imensa de care dispui. Te iubesc! La multi ani!'', a notat Ceban in postarea sa.

Politicianul a incarcat si doua imagini in care apare sotia sa cu un buchet de trandifiri albi, dar si un selfie cu cei doi la ,,Orheiul Vechi''.

Felicitarile din partea prietenilor virtuali ai primarului nu au intarziat sa apara. Multi dintre acestia i-au scris traditionalul ,,la multi ani'', dar si alte urari de bine. ,,La Multi Ani sanatosi si fericiti!'', ,,Sanatate, fericire si tot ce este mai bun pentru Tatiana!'' sau ,,La multi ani cu bucurii, frumoasa doamna'' sunt unele dintre acestea.

In doar 45 de minute, postarea lui Ion Ceban a adunat 466 de aprecieri. Se pare ca internautii admira relatia celor doi soti.

Reamintim ca barbatul a cerut-o de nevasta pe Tatiana acum 13 ani. Cuplul are impreuna doi copii: Ilinca si Vasile. 

Citeste si :  Fotbalistul Radu Ginsari - mesaj emotionant pentru scumpa lui mama! „Iti multumesc ca ma intrebi daca am mancat chiar daca sunt de ani plecat...”

Surse foto: Google.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie