10.12.2020
De ziua sa, Radu Ginsari anunta ca el si Anisoara Loghin s-au casatorit. „Anul 28 din viata mea a fost cu multe restrictii si surprize, dar cele mai frumoase au fost oferite de cei dragi, parinti si sotia mea Anisoara.”

Cu ocazia aniversarii celor 29 de ani, fotbalistul a postat pe Facebook un mesaj, cum rar vezi pe retelele lui de socializare.

Partenerul de viata al Anisoarei Loghin isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. 

Citeste si :  Poza de familie! Anisoara Loghin si Radu Ginsari - fericiti impreuna

Prin mesajul sau sugestiv, fotbalistul a dat de inteles ca prezentatoare de la Pro TV, impreuna cu care asteapta un baietel, acum ii este sotie, ceea ce inseamna ca nunta celor doi deja a avut loc. 

Desi se afla intr-o situatie mai delicata, din cauza interventiei chirurgicale la care a fost supus recent si anume galinostop, Radu a pastrat simtul umorului, atunci cand a scris postarea, transmitand multa energie pozitiva:

„Decembrie e diferit.. fara concert ,fara poezie si fara cantece, dar neaparat cu caritate.
Anul 28 din viata mea a fost cu multe restrictii si surprize, dar cele mai frumoase au fost oferite de cei dragi, parinti si sotia mea Anisoara care ma face sa continui sa zimbesc si sa visez frumos. Fotbal din pacate a fost mai putin dar sper in curind sa ma bucur de aceste emotii care mi le ofera terenul de joc, si voi reveni mai puternic caci in spatele meu voi avea o familie mai mare si mai galagioasa. Va doresc sa fiti sanatosi si sa aveti grija de cei dragi)
P.S poza foarte originala. Aranjament, machiaj , baloane, tort (sotia) , ea o zis sa stau asa si tot ea o zis sa zimbesc (am incercat)”.

Noi ii uram LA MULTI ANI fotbalistului si ii dorim aniversare frumoasa!

Citeste si :  Xenia Deli are fata mare! Anastasia a fost surprinsa impodobind cu grija pomul de Craciun

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie