12.02.2020
De Valentine’s Day, lasa-te cucerit de Sympho Love! Paula Seling, Natalia Barbu si Briosonores - printre artistii care vor evolua pe scena Palatului National
Finalul acestei saptamani si ziua in care este marcata iubirea ne aduc la Chisinau un concert cu greutate. Sympho Love va reuni pe scena Palatului National voci si talente unice. Paula Seling, Natalia Barbu, Briosonores, cuplul Stefanet, dar si dansatorii lui Teodor Radulescu vor aduce dragostea in sufletele spectatorilor.
Se spune ca muzica da viata universului. Tot muzica ne uneste si ne magnetizeaza cu forta si mesajul ei. Despre asta este si Sympho Love - o fuziune dintre clasic si modern.
Ce surprize ne asteapta la concert, dar si cum decurg repetitiile, afla de la reporterul O Seara Perfecta, Valentina Cozonac.
Citeste și: Fii diferit, alege clasic. Surprinde-ti jumatatea si mergeti impreuna la Sympho Love. Solista Mariana Bulicanu: „Nu suntem des acasa, dar atunci cand venim, vrem sa aducem lucruri frumoase.”
Care este conceptul acestui concert și cât de dificil i-a fost regizorului Antoniu Zamfir să îmbine diferite stiluri muzicale, astfel încât să creeze o armonie care să sensibilizeze orice public, a povestit chiar el în cadrul unui interviu.

Sursa foto: Google.com, Fest.md
Articole din aceeasi categorie