01.08.2024
De 8 ani împreună! Mesajul emoționant al Vladei Mardari la aniversarea relației cu soțul ei - FOTO/VIDEO

De 8 ani, prezentatoarea emisiunii iSănătate de la PRO TV, Vlada Mardari, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Tudor.

Și-au dorit să-și aniverseze relația într-un mod mai special, de aceea, Vlada și Tudor au „fugit” de gălăgia orașului și au vizitat o vinărie din afara Chișinăului. „A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar povesti, un prinț care și-a dus prințesa la castel, pe motocicletă, căci așa sunt prinții contemporani”, a scris prezentatoarea PRO TV în descrierea unui filmuleț postat pe social media.

De asemenea, într-un alt video, Vlada Mardari a menționat: „Opt ani de când nu mai umblăm cu „fofârlica”. Opt ani, bărbatul meu, sufletul meu pereche, prietenul meu și partenerul în crime”.

Cum le afectează știrile cu impact emoțional pe prezentatoarele PRO TV? Răspunsurile Iulianei Maranciuc și ale Dianei Ambros - VIDEO

În cele din urmă, Mardari a spus că se simte recunoscătoare. „So grateful for another great day in my life”, în traducere din engleză: „Sunt atât de recunoscătoare pentru încă o zi grozavă din viața mea”.

Relația începe să scârțâie? Activități în doi care restabilesc conexiunea emoțională

1 august: evenimentele, curiozitățile și personalitățile zilei - FOTO

Vlada Mardari este prezentatoarea emisiunii iSănătate de la PRO TV. Aceasta s-a căsătorit în 2018 cu Tudor Mardari. Cei doi au impreuna o fetiță.

Articole din aceeasi categorie