07.06.2024
Daniela Cheltuitor l-a botezat pe micuțul Mark! Cu câți nași de botez s-a ales fiul ei - VIDEO

Sărbatoare mare în familia Cheltuitor. La 8 luni după naştere, influencerița şi-a botezat fiul. Evenimentul a avut loc la biserica din Coloniţa, după care a urmat o petrecere chiar la ea acasă. Cum a fost evenimentul dar şi cu câţi nași de botez s-a ales micuţul Mark, afla din cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

Chiar dacă sunt la al doilea copil, părinții au mărturisit că au emoţii de nedescris. „Suntem nespuși de bucuroși că avem un băiețel”, a spus Daniela Cheltuitor, influencer. „Este de fapt al doilea botez, dar se simte ca prima dată. Suntem foarte bucuroși pentru așa o tradiție frumoasă și ne simțim extrem de emoționați”, a povestit Andrei Chihai, om de afaceri.

Mark s-a ales cu 21 perechi de naşi de botez. „Alături sunt nanii lui Mark și ai Evei. Cei care au botezat-o pe Eva sunt alături de noi și la Mark. Nici prea mulți, nici prea puțini. Doar 21”, a menționat Daniela Cheltuitor.

Cea mai importantă sarcină pe parcursul ceremoniei au avut-o naşii de botez. „Am mai bifat o etapă în viața finuților noștri. Mă bucur enorm pentru această binecuvântare. Finuții sunt asemenea copiilor noștri”, a spus Diana Rimiș, nașa. „Suntem fericiți pentru Mark pentru că a căpătat un înger păzitor.O copilărie cât mai frumoasă”, a mai spus Dan Rimiș, nașul.

Evenimentul a avut loc chiar acasă la ei, unde s-a adunat familia, nașii dar şi prietenii apropiaţi.

Pe patul de spital și cu ochii în lacrimi! Cum a decurs operația la care a fost supusă Nina Dobrev, îndrăgita acriță din serialul-fenomen Jurnalele vampirilor - FOTO

Cei prezenţi la botez au venit cu cele mai calde gânduri şi urări de bine pentru micuţul Mark. „Sunt bunicuță a doi nepoței minunați. Sunt foarte mândră că am doi nepoție”, a menționat Ludmila Cheltuitor, bunica.

„Nu sunt nană pentru că nu sunt încă căsătorită și nu am copii. Daniela a decis ca nașii să fie doar cei care sunt căsătoriți și eu cred că este o decizie corectă. O s-o iau eu de nașă la copiii mei. Îi doresc să fie un copil care își realizează visele”, a notat Diana Buzu, blogger.

Articole din aceeasi categorie