28.07.2020
Cum faci cunostinta cu viitorul ginere? O noua parodie marca Banca de Bancuri se viralizeaza pe Internet!

Baietii de la Banca de Bancuri reusesc sa ne surprinda placut cu parodiile lor ingenioase de fiecare cand si-o pun in gand.

De aceasta data, am ras cu pofta si am ramas placut surprinsi dupa ce am vizionat unul dintre cele mai recente filmulete publicate pe pagina oficiala a echipei „Banca de bancuri”, despre intalnirea socrului cu viitorul ginere.

Totul incepe bine si se pare ca in clipulet a fost surprins unul dintre rarele cazuri cand socrul isi ingrageste din prima viitorul ginere, dar... e vorba de o confuzie.

Curierul care vine cu o livrare din partea fiicei este confundat cu viitorul ginere, primit, acceptat, laudat si chiar indragit. Pana la ura, acasă ajunge fiica cu iubitul ei. Imbracat in blugi rupti, cu parul lung si mai putin priceput in ale gospodariei, acesta nu reuseste sa-i fie pe plac viitorului socru, ce va urma, da play si vezi!

Valeriu Rascu si proiectul sau Banca de Bancuri au devenit cunoscuti datorita clipuletului intitulat „Cum sa conduci corect un BMW”, in care protagonistul da sfaturi comice celor care au o masina de acest fel. Barbatul a afirmat de multe ori ca a inceput sa creeze scurtmetraje pentru ca ii place sa aduca zambete pe fata oamenilor, dar nu cu scopul de a castiga bani.

Citeste si :  „Moldovanu' cat traieste, strica, face si construieste'' Vezi cea mai recenta parodie marca „Banca de Bancuri”

Surse foto/video: Google.com/Facebook.com

Articole din aceeasi categorie