15.08.2019
Cosmar pentru o cunoscuta interpreta din Romania. Iubitul ei - ars cu benzina: „Rugati-va pentru el!”
Cantareata Oana Radu trece prin momente de cumpana dupa ce iubitul ei a suferit arsuri grave. Un craiovean a aruncat cu cockteiluri Molotov pe scara blocului si in vecini, iar victima i-a picat chiar iubitul cantaretei.

Alin este internat, iar artista se roaga neincetat pentru el. Cei doi si-au programat nunta pentru anul viitor.

Un incident absolut uluitor s-a petrecut in Craiova. Un barbat a bagat spaima in blocul in care locuieste, din cartierul Rovine, scrie publicatia ziaruldecraiova.ro. Acesta a aruncat cu cockteiluri Molotov pe scara blocului si in vecini. Victima i-a cazut Alin, un tanar de 30 de ani din oras, iubitul cantaretei Oana Radu. Alin a fost transportat imediat la spital cu arsuri grave. In aceeasi situatie s-a aflat si mama acestuia, care a suferit arsuri la nivelul mainlor. Oana Radu, fosta concurenta la Vocea Romaniei, care de-a lungul ultimilor ani a trecut prin transformari spectaculoase, slabind 60 kg, a transmis un mesaj emotionant pe Facebook.

„Iubitul meu a suferit ieri un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticla cu benzina si foc pe el si are arsuri foarte grave! Rugati-va pentru el, va rog din suflet !", a scris Oana Radu. Vecinii tanarului spun ca el si Oana Radu urmeaza sa aiba nunta anul viitor. Cel care a creat isterie este cercetat pentru tentativa de omor.

Oana Radu (25 de ani) a trecut si ea pe langa moarte in urma cu doi ani. Artista a avut un grav accident de circulatie, iar masina in care se afla a fost luata de la locul incidentului pe platforma. Solista, care a devenit cunoscuta dupa ce a participat cu ani in urma la concursul muzical „Vocea Romaniei” de la PRO TV, s-a ales cu o zgarietura in frunte, iar iubitul ei, care se afla la volan, a avut probleme la coaste si un deget rupt. Atunci, tanarul s-a aruncat peste Oana, aflata pe scaunul din dreapta, si a protejat-o in momentul impactului. 

Sursa foto: Facebook.com, Google.com

Articole din aceeasi categorie