16.10.2020
Conflictul dintre Timati si Egor Kreed a luat o intorsatura neasteptata! „Iti bati joc? Dupa atata timp, ma telefonezi...”

Dupa ce Egor Kreed a plecat din Black Star, relatia de prietenie pe care interpretul a avut-o cu rapperul rus, Timati, s-a inrautatit brusc. Cei doi au incetat sa mai colaboreze si nu scapau nicio ocazie de a-si arunca replici acide unul altuia.

Nu de mult s-a aflat ca Timati va fi protagonistul celui de-al 8-lea sezon al emisiunii Холостяк. Atunci mai multe persoane l-au criticat pe rapper, acuzandu-l ca ar face-o pentru PR ieftin. Printre vedetele care au avut ceva de spus la acest subiect, a fost si Egor Kreed.

„Ce Copy-Paste dragut! Plecarea din Black Star, colaborarea cu Morgenstern si participarea la show-ul Холостяк. Ce urmeaza, Timati? P.S. Macar nu mi-a luat numele.”, a scris Kreed pe Instagram.

Timati nu a stat mult pe ganduri si i-a raspuns lui Egor: „Urmeaza un conflict. Esti pregatit, baietel dulce?”

Se pare insa ca acest conflict era unul mimat, iar cei doi artisti se inteleg de minune si acum, spre bucuria fanilor, au lansat un videoclip impreuna.

Da play si vezi ce a iesit!

Amintim ca inainte Timati si Egor Kreed aveau o frumoasa relatie de prietenie. Cei doi apareau impreuna la diferite evenimente si chiar au filmat videoclipurile „Где ты, где я” si „Гучи”.

Sursa foto/video: YouTube, Google.com

Articole din aceeasi categorie