13.06.2019
Colaborare foc de la Guz si Puya! Acestia au lansat impreuna un nou videoclip - „Tanara mama”
Acest an pare sa fie unul foarte fructuos pentru Guz. Artistul lanseaza piesa dupa piesa, fiecare cu un mesaj emotionant. Totodata, acesta uimeste cu colaborari inedite.

De data acesta, pentru melodia „Tanara mama” artistul basarabean a lucrat cu renumitul artist din Romania – Puya, cunocut mai ales in anii 2000.

Cantecul e o elogiere a femeii, cea care devine mama. Pentru muzica si text, Guz a colaborat cu Max Kissaru, iar regia este realizata in echipa cu Vasile Banzari. In doar o zi de la lansare, videoclipul a acumulat peste 65 de mii de vizualizari pe YouTube, iar cei care au vizionat productia sunt extrem de incantati: „Cand se aliaza 2 frati de pe ambele maluri ale Prutului, iese arta.”, „Fiecare noua aparitie - alta confirmare a valorii. Pur si simplu, fara termen de comparatie , numarul 1.”, „Tanara mama, asa o piesa minunata, intr-o perfecta colaborare, videoclip frumos, felicitari, voua!”, au scris ei.

Amintim ca de la inceputul anului, Guz si-a bucurat fanii cu o serie de colaborari-surpriza. El a lansat o piesa cu Irina Rimes - „Prea fin, prea dulce”, un videoclip impreuna cu Speak - „Tu erai” si o productie solo de succes - „Doar un lucru divulg”.

Da si tu play melodiei „Tanara mama” si spune-ne ce parere ai:

Sursa foto: Facebook.com/ Guz, Google.com

Articole din aceeasi categorie