14.01.2020
Cinci in loc de patru! Potap o aduce pe Nastya Kamenskih la Vocea Ucrainei in calitate de jurat! Dan Balan: „Aveam regina alba, acum a aparut una neagra. Mie imi place sa joc sah.”
Cel de-al zecelea sezon de Vocea Ucrainei promite a fi unul cu adevart memorabil.

Pentru prima data in istoria concursului din Ucraina, un fotoliu va fi ocupa de doi jurati. Este vorba despre Potap, care si-a luat-o in echipa pe sotia sa, Nastya Kamenskih. Cei doi vor face un tandem sub numele de PTP+NK.

Vechii antrenori par sa o fi primit pe Nastya cu bratele deschise, iar Dan Balan s-a aratat cel mai entuziasmat. „Anul trecut am avut o regina alba, acum a aparut si regina neagra. Mie imi place sa joc sah. De obicei, joc cu cele albe, asa ca o voi pastra pe Regina mea alba.”, a spus Balan in cadrul uneia dintre editii.

„Dan, piesele negre sunt ocupate. Asta e.”, a intervenit Potap.

Nastya Kamenskih a parut flatata de atentia oferita ei de brutalul basarabean si a intrebat-o pe Tina Karol daca nu e geloasa: „Sunt, sunt”, a replicat blondina.

Acestea sunt doar cateva dintre frazele picante ale antrenorilor, oferite de catre producatori in calitate de spoiler pentru noul sezon.

Vocea Ucrainei revina din 19 ianuarie 2020, cand Dan Balan, Tina Karol, Monatik, Potap si Nastya Kamenskih isi vor ocupa fotoliile de jurati si vor incepe „lupta” pentru cea mai buna voce din Ucraina.

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie