12.06.2019
Cele mai premiate vinuri moldovenesti – degustate la Chisinau. Nata Albot: „Misiunea noastra nu este sa vindem vinuri, ci sa aducem povesti despre vinuri.”
Unele dintre vinurile selecte moldovenesti au fost expuse spre degustare in cadrul unui eveniment desfasurat in capitala.

„Participa si reprezentatii corpului diplomatic, oaspeti straini si din Moldova, cu amatori ai vinurilor bune. Am ales un criteriu obiectiv: discutam despre vinurile care au luat cele mai multe medalii la concursurile internationale in 2019.”, spune wine-bloggerul, Andrei Cibotaru.

Unul dintre oaspetii speciali ai degustarii a fost Nata Albot: „Bineinteles ca am unul preferat si il exportam in Canada, pentru amatorii de acolo. Misiunea noastra nu este sa vindem vinuri, ci sa aducem povesti despre vinuri. Vinul nu este pentru potolirea setei, el trebuie sa te predispuna intr-o stare de spirit. Conteaza felul in care este servit.”

Vinurile vor fi servite cu cascaval, grisine, masline - gustari care sa pastreze amprenta vinului. Mai multe, vezi in reportaj:

Sursa foto: Facebook.com/ Purcari Wine Bar

Articole din aceeasi categorie