30.07.2020
„Cele mai fericite vremuri!" Nepoata Printesei Diana s-a logodit!

Inca un eveniment fericit in Familia Regala. Lady Amelia Spencer si iubitul sau, Greg Mallett, s-au logodit, dupa o relatie de 11 ani.

Fiica lui Earl Spencer, nepoata Printesei Diana, Amelia Spencer, in varsta de 28 de ani, se casatoreste. Anuntul a fost facut de catre iubitul sau, agentul imobiliar, Greg Mallett, pe contul sau de Instagram, unde a marturisit ca:„Aceasta este cea mai buna zi din viata mea. 22 iulie 2020, am intrebat-o pe iubirea vietii mele daca vrea sa isi petreaca restul zilelor alaturi de mine si a spus DA. Nu as putea fi mai fericit si te iubesc din toata inima."

 Tanarul a facut acest pas important in timpul vacantei in Africa de Sud, intr-un hotel de lux, din tara unde au facut cunostinta.

Cei doi formeaza un cuplu de aproximativ 10 ani. S-au cunoscut in timp ce studiau la Universitatea din Cape Town.

Charles Spencer, tatal Ameliei, a facut o postare pe contrul sau de Twitter, in care isi exprima fericirea pentru fiica sa: „Sunt foarte fericit pentru fiica mea, Amelia, care s-a logodit cu Greg, dupa o relatie de 11 ani. Este minunat sa ii vezi pe amandoi atat de entuziasmati in legatura cu viitorul lor. Le transmit iubire si toate urarile de bine.” Acesta a mai adaugat si ca: „Mi-a placut ca Greg mi-a cerut binecuvantarea inainte de a o cere. A fost foarte dragut”.

„Cele mai fericite vremuri!",a comentat si sora Ameliei, Lady Kitty Spencer, care si ea ar trebui sa isi oficializeze relatia cu iubitul sau, Michael Lewis, vara viitoare. Alesul lui Kitty este Michael Lewis, proprietarul unei companii de imbracaminte din Marea Britanie.

Recent, au mai batut clopote de nunta in Familia Regala. La inceputul acestei luni, Printesa Beatrice s-a casatorit cu Edoardo Mapelli Mozzi, intr-o ceremonie privata la Palatul Windsor. Data initiala a nuntii lor a fost mutata din cauza pandemiei coronavirusului.

Surse foto: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie