03.10.2018
Cea mai sexy femeie din Moldova, concurenta la "Totul pentru dragoste". Vlada Bernevec: "Consider ca asta este cea mai puternica arma." - FOTO
Modelul Vlada Bernevec este una dintre cele patru concurente care participa in primele doua saptamani ale reality show-ul din Romania "Totul pentru dragoste - La bine si la greu".

Cel de-al doilea sezon al show-ului "Totul pentru dragoste – La bine si la greu", prezentat de Mirela Vida, impreuna cu Dodo Mesaros, este unul plin de surprize, dar si de provocari. Printre cele patru participante se numara si basarabeanca Vlada Bernebec. In anul 2016, ea a fost desemnata "Cea mai sexy femeie din Republica Moldova".  

Vlada este o fire impulsiva, insa mereu in viata s-a bazat pe ambitia ei, veselia si firea prietenoasa. Desi e foarte tanara, are 22 de ani, ea si-a deschis propria afacere in care si-ar dori sa investeasca banii, daca va reusi sa castige premiul pus in joc in cadrul reality show-ului.

Modelul marturiseste ca nu foloseste o anumita arma a seductiei, ci se bazeaza pe naturalete: "Sunt doar eu insumi si nu ma prefac, consider ca asta este cea mai puternica arma".



Bruneta este astfel una dintre cele 4 pretendente atragatoare care vor incerca sa-i cucereasca inima burlacului Stefan Hamza, el, la randul lui, confruntandu-se cu provocarea de a reusi sa ia cea mai buna decizie. Daca va alege pretendenta singura, amandoi vor imparti cei 5000 de euro pusi in joc, insa, daca el face alegerea gresita, pretendenta si partenerul ei pleaca acasa cu premiul, iar burlacul ramane cu mainile goale.  

 

Cat de departe va merge burlacul si cat sunt dispuse sa riste pretendentele vom afla in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 14.00, in cadrul reality show-ului  la "Totul pentru dragoste – La bine si la greu", difuzat la Antena 1.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie