14.09.2020
Ce vedeta si-a scos masca in prima editie Masked Singer Romania. Cine era „extraterestrul”

In cea dintai editie Masked Singer Romania, prima vedeta s-a demascat.

Dupa duelurile dintre Vulpoi si Panda, Tigru si Unicorn, Extraterestrul si Ingerul, publicul si cei patru detectivi au hotarat ca Extraterestrul este cel care trebuie sa paraseasca show-ul si sa-si scoata masca in fata tuturor.

O multime de momente incendiare si o sumedenie de indicii au oferit cele 6 masti care au urcat pe scena Masked Singer Romania. Sandra Izbasa, dubla campioana olimpica, a fost cea care si-a ascuns identitatea sub masca Extraterestrului si a marturisit ca pentru ea aceasta experienta a fost memorabila.

„Avantajul acestei emisiuni este ca poti sa te desfasori cum vrei tu sub masca. E o experienta care te trece prin toate starile: emotie, suspans, adrenalina. M-am simtit ca la Jocurile Olimpice. M-am straduit foarte mult pentru ca stiind ca am mai filmat cu Horia si Codin, am incercat sa fiu altfel fata de cum sunt eu de obicei, ca sa nu-si dea seama. Si cand mi-am dat masca jos, au ramas interzisi. Este cel mai bine pastrat secret din istoria televiziunii!”, a declarat sportiva.

Saptamana viitoare, alte 6 masti se vor duela, iar cea care va avea cel mai slab moment al serii va trebui sa-si dezvaluie identitatea in fata tuturor. Cel mai spectaculos show TV al momentului este in fiecare vineri, de la ora 21:00, la PRO TV.

Masked Singer Romania – Cine se afla in spatele mastii?

Citeste si :  12 vedete isi ascund identitatea in cel mai asteptat show de la PRO TV: Masked Singer Romania. Iata primele imagini din platou

Sursa foto: Pro TV

Articole din aceeasi categorie