02.06.2020
Ce face cu 120.000 de euro castigatorul ”Romanii au talent", mecanicul Radu Palanita

Castigatorul editiei cu numarul 10 a show-ului ”Romanii au talent” a declarat intr-un interviu acordat Stirile Pro TV ca, din banii pe care ii va primi, intentioneaza sa ajute si ”o familie nevoiasa”. 

Mecanicul auto cu voce de de aur spune ca, deocamdata, nu s-a obisnuit cu ideea ca el este marele castigator.

”In primul rand nu mi-a venit sa cred. Nici acum nu-mi vine sa cred. Cred ca sunt plecat un pic in alta dimensiune. O sa treaca o perioada in care sa ma obisnuiesc, totusi, cu ideea ca am castigat editia 10 la "Romanii au talent" - a spus Radu la Stirile Pro TV.

Desi a ajuns cunoscut de o tara intreaga, el spune ca, deocamdata, viata lui nu s-a schimbat: ”Viata pentru mine nu s-a schimbat. In continuare eu merg la munca, fac aceleasi lucruri pe care le-am facut si pana in momentul finalei”.

Cu toate acestea, lui Radu Palanita ii este destul de greu sa faca fata faimei.

Lumea ma recunoaste, ma felicita... Incerc sa fac fata, ca sa spun asa. Pentru ca, eu, fiind o persoana introvertita, o persoana careia nu i-a placut sa iasa in evidenta, acum se intampla opusul” - spune castigatorul editiei 10 a show-ului "Romanii au talent".

Intrebat ce o sa faca cu marele premiu in valoare de 120.000 de euro, Radu Palanita a declarat ca, in primul rand, o sa-si cumpere o locuinta. Apoi o sa-si ajute familia, prietenii si chiar ... o familie nevoiasa.

M-am gandit, m-am gandit foarte bine ce o sa fac cu banii, am mai spus-o. In primul rand o sa-mi cumpar o casa, eu locuind acum cu chirie. Pot sa-mi ajut prietenii, familia in primul rand. Si chiar am sa ajut o familie nevoiasa, o sa caut un caz pe care sa-l ajut.” - a mai spus Radu. 

Cert este ca, dupa ce a castigat editia 10 "Romanii au talent", Radu Palanita nu isi mai doreste sa munceasca in calitate de mecanic auto, ci ca... artist.

Daca pana acum munca era prioritara si cantatul era un hobby, acum imi doresc sa se inverseze lucrurile. Si da, chiar as vrea sa profesez in aceasta cariera muzicala.” - a mai spus el.

Articole din aceeasi categorie