20.05.2020
Castigatorul The Voice America esta tata a opt copii. A fost prima finala din istorie care s-a transmis de acasa

Un pastor de 41 de ani din Mississippi este marele castigatorul al sezonului 18 ”The Voice”, un show sustinut in premiera din izolare datorata pandemiei de coronavirus. 

Dupa ce a fost desemnat castigator, Todd Tilghman, un pastor de 41 de ani din Meridian, Mississippi, a sarit in sus de bucurie, intr-o camera mica, avandu-i alaturi pe sotia si cei opt copii ai sai. 

Pe un ecran separat, antrenorul acestuia, Blake Shelton, parea la fel de incantat de reusita lui. De altfel, zambetul lui Blake si sarutul pe care l-a primit de la iubita sa, Gwen Stefani, la momentul final, au spus totul. 

Pentru Blake, este a saptea oara cand castiga trofeul, dupa patru sezoane in care marele premiu a revenit altcuiva din echipa de antrenori la The Voice. 

In finala, Todd a cantat I Can Only Imagine de la MercyMe, facand-o pe Kelly Clarkson sa planga. ”A fost atat de emotionant. Mi-ar placea sa vin la biserica doar ca sa te aud vorbind. Esti foarte, foarte special”.


Todd a castigat premiul de 100.000 si un contract cu Universal Music Group.

Finala, care a durat doua ore, a insemnat un efort urias din partea producatorilor, care au fost nevoiti sa puna cap la cap, in direct, 21 de call-uri video, atat concurentii cat si antrenorii aflandu-se acasa, alaturi de familiile lor. 

Articole din aceeasi categorie