12.01.2021
Cabina de avion roz, banane si capsuni gigantice, o camera intoarsa si alte incaperi inedite potrivite pentru un selfie perfect. Andrei Cecan, fondatorul Selfie Museum: „Am decis sa facem un loc atractiv pentru tineri, generatia TikTok, Instagram”

La Chisinau s-a deschis „muzeul selfie”.

Citeste si :  A vandut tot si a pornit in lumea mare! Afla povestea Nataliei Ciobanu, pasionata de calatorii. „Am calculat ca trebuie sa ma incadrez in 30 Euro zilnic...”

In plina voga dupa pozele originale si colorate, un muzeu Selfie si-a deschis recent usile in capitala. 18 incaperi cu decoruri colorate si ingenioase stau la dispozitia vizitatorilor carora le place sa-si faca fotografii creative.

„Eu, fiind fotograf de meserie, la un moment dat am observat ca studiourile clasice deja nu mai au asa o mare cerere pe piata si am decis sa deschidem ceva nou si impreuna cu partenerul meu am decis sa facem un loc atractiv pentru tineri, generatia TikTok, Instagram”, spune fondatorul muzeului Andrei Cecan.

Fondatorii muzeului sustin ca s-au inspirat din tarile vecine, unde astfel de locatii sunt foarte vizitate. 

Citeste si :  „Opt ani de cand mi-am facut o bucatica rupta". Victoria Rosca de la Zambarele, emotionata pana la lacrimi de ziua fiului ei, Ovidiu. Ce surpriza i-a pregatit sotul acesteia

Surse foto: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie