20.05.2020
Barbie si Ken de la Hollywood divorteaza! „O voi iubi mereu si stiu ca si ea ma va iubi”

Brian Austin Green a confirmat divortul de Megan Fox in podcastul „…With Brian Austin Green”

Citeste si : Rapperul rus, Geegun, vrea s-o cucereasca din nou pe sotia sa, Oxana Samoylova, dupa ce aceasta a anuntat ca divorteaza

Actorul a declarat ca problemele cu Megan Fox au aparut inca din toamna anului trecut, cand actrita a participat la filmarile pentru pelicula „Midnight in the Switchgrass”, unde l-a cunoscut pe rapperul Machine Gun Kelly, cu care se presupune ca ar fi inceput o relatie.

Totusi, Brian sustine ca va mentine prietenia cu Megan. „O voi iubi mereu si stiu ca si ea ma va iubi. Sunt sigur ca am reusit sa formam o familie - ceea ce ma bucura.”

Actorul a marturisit ca ii este dureros sa o piarda pe Megan, doar i-a fost cel mai bun prieten timp de 15 ani, dar a afirmat ca vor continua sa petreaca vacantele impreuna cu cei trei copii ai lor.

Citeste si : Dupa 10 ani de casnicie si 4 copii, unul dintre cele mai frumoase cupluri divorteaza: „Nu-mi doresc micutii mei sa vada tot acest infern.”

Megan Fox si Brian Austin Green s-au casatorit in 2010 si au impreuna 3 copii: Noah (7 ani), Bodhi (6 ani) si Journey (3 ani).

Citeste si : Influenta lui Meghan: nepotul Reginei Elisabeta a II-a divorteaza de sotia sa. Aceasta vrea sa se mute in Canada

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie