05.04.2021
Baby boom! Karizma - in asteptarea celui de-al doilea copil. Vezi cum a aflat sexul bebelusului, dar si ce petrecere grandioasa i-a organizat prietena ei Cristina Croitoru - VIDEO

Karizma a anuntat ca este in asteptarea celui de-al doilea copil. De cativa ani, interpreta e stabilita in SUA, alaturi de fiica sa, Daria si sotul ei Ion Ghimpu. Prietena ei, Cristina Croitoru, i-a organizat o petrecere foarte populara Gender reveal party, la care afli sexul bebelusului.

Olga Fesenco alias Karizma a publicat imagini spectaculoase de la petrecere, care a sarbatorit evenimentul alaturi de mai multi prieteni de acolo. In timpul acesteia, s-a aflat ca viitorii parinti vor avea un baietel, ceea ce i-a bucurat enorm.

 

 

 

 

 

Se pare ca interpreta e implinita si fericita in America, iar Daria la fel. Aceasta publica fotografii comune cu Cristina Croitoru, care l-a nascut pe cel de-al doilea baietel tot in SUA.

Artista a trecut printr-un divort de fostul ei sot, Alexandru Grosu si s-a despartit si de tatal fetitei sale, Valentin Coptilet, in 2017.

 

Articole din aceeasi categorie