08.10.2019
Au avut o nunta de basm! Hailey Baldwin ne arata cele trei rochii purtate la nunta ei cu Justin Bieber
S-a maritat cu barbatul vietii ei si nu putea face acest pas important fara sa arate perfect in ziua cea mare. Hailey Baldwin a publicat, in sfarsit, imagini de la nunta ei cu Justin Bieber, in care ii putem admira cele trei rochii de mireasa, care i-au venit ca turnate.

In cursul zilei de ieri, proaspata maritata a postat pe Instagram imagini nemaivazute de la nunta ei de acum o saptamana cu alesul inimii ei. „Lunea trecuta a fost cea mai speciala (n.r. sic) zi din viata mea”, a recunocut faimosul model.

Frumoasa mireasa i-a multumit creatorului celei mai spectaculoase rochii dintre toate cele trei purtate in timpul ceremoniei nuptiale. Designerul a fost Virgil Abloh, directorul artistic al departamentului masculin de la Louis Vuitton, care a reusit sa-i ofere lui Haily rochia visurilor ei: „Iti multumesc ca mi-ai transformat viziunea in ceva concret si mi-ai creat rochia visurilor mele. Tu si echipa ta Off White sunteti toti incredibili si va sunt etern recunoscatoare ca am purtat creatia voastra minunata!”, a declarat mireasa.

Voalul miresei, lung de peste trei metri, a avut o „semnatura” aparte pe el, avand brodate cuvintele: „Pana moartea ne va desparti”. Trena rochiei a fost si ea una spectaculoasa, lungindu-se pe aproape doi metri. Hailey si-a dorit sa fie o adevarata aparitie la altar si i-a reusit din plin acest lucru, avand in vedere alegerea vestimentara facuta pentru momentul in care i-a spus „Da!” alesului ei.

Pe langa rochia din dantela, cu maneci lungi, doamna Bieber a optat pentru inca doua rochii de mireasa in ziua cea mare. O rochie din matase, cu decolteu adanc, care poate fi confundata oricand cu un negligee, a fost cea de-a doua ei tinuta de la nunta. Rochia seamana izbitor de mult cu tinuta aleasa de Carolyn Bessette, in 1996, cand s-a maritat cu John F Kennedy Jr.

Pentru petrecerea de dupa ceremonia religioasa, sotia lui Justin a ales o rochie foarte asemanatoare cu cea creata de Stella McCartney pentru Meghan Markle, cand jumatatea Printului Harry a cucerit audienta la receptia mirilor de la Frogmore Cottage.

Hailey si Justin – care s-au casatorit civil in mare secret, in septembrie 2018 – si-au rostit juramintele de dragoste in fata a 154 de invitati, in complexul Montage Palmetto Bluff din Carolina de Sud, pe 30 septembrie, adica lunea trecuta. Cu ocazia ceremoniei religioase, cei doi miri si-au oferit unul altuia noi verighete, marca Tiffany & Co, dupa cum putem vedea cu totii in noile imagini postate de Hailey.  

Atat Justin (25), cat si Hailey (22) si-au afisat bijuteriile nuptiale pe social media, mireasa fiind mandra nevoie mare de verigheta sa Tiffany Soleste, realizata din aur de 18 carate cu diamante, in valoare de 3.125 de dolari, dar si de inelul ei de logodna, tot Tiffany Soleste din aur de 18 carate, cu un diamant in V, care n-a costat mai mult de 2.150 de dolari.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie