25.07.2023
Aproape jumatate de milion in doar 5 zile! Irina Rimes face senzatie pe Youtube cu „Flori de mai” - VIDEO

De aceasta data, indragita artista de la noi, Irina Rimes le-a prezentat fanilor ei un „buchet de Irine” odata cu premiera noului ei cantec „Flori de mai”.

Lansarea hit-ului a avut loc la data de 20 mai 2023. La nici o saptamana de la premiera piesei, aceasta se bucura deja de popularite.

„Flori de mai” a stras aproximativ jumatate de milion de vizualizari, mai exact - 490,519.

Top 10 cele mai urmarite conturi de Youtube din Moldova! Vezi cine se afla in fruntea clasamentului - FOTO/VIDEO

„Flori de mai nu e cea mai profunda piesa a mea, dar este o piesa care te invita sa te misti, sa o fredonezi si sa te simti bine. Imi place foarte mult clipul, este ceva ce nu am mai facut pana acum si am simtit ca s-ar potrivi perfect cu piesa asta. Va imbratisez si sper sa va placa buchetul asta de flori la fel de mult cum imi place si mie”, a mentionat Rimes despre noul sau cantec.

Incantati atat de piesa, cat si de clip, internautii au scris sute de comentarii in descrierea videoclipului de pe Youtube.

„Nu ai idee cat de mare este aprecierea mea fata de tine! Iti multumesc ca imparti fiecare moment din viata ta cu noi”, „Felicitari Irina, piesa aceasta o sa fie hit-ul verii! O piesa superba cu un farmec care nu poate fi descris!”, „Piesa si videoul au iesit demential de frumos”, sunt cateva dintre mesajele primite de catre interpreta.

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste in Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

Hi Barbie! Top 4 vedete de la noi care „au pus” roz pe ele si au reprodus cunoscutul trend de pe TikTok - VIDEO

Articole din aceeasi categorie