16.10.2020
Apar noi indicii la Masked Singer Romania! Urmareste cel mai tare show de entertainment, la PRO TV Chisinau, de la ora 21:00

Astazi, de la ora 21:00, noi indicii rastoarna teoriile detectivilor in cel mai spectaculos show de divertisment: Masked Singer Romania.

Daca pana acum, mastile aduceau informatii despre cariera si viata lor publica, in aceasta seara, fiecare masca va pune pe tava, in fata publicului, un obiect personal. Acela va fi momentul in care cei patru detectivi isi dau seama ca sunt in cautarea adevarului pe piste gresite. 

Pe scena Masked Singer Romania vor urca in aceasta seara: Panda, Iepurele, Leoaica, Vulpoiul, Capacunul si Corbul. Reprezentatia Leoaicei si obiectul personal pe care aceasta-l va aduce pe scena ii va scoate din minti pe detectivi.

Daca pana acum credeau ca sub masca acesteia s-ar putea ascunde Cleopatra Stratan, Lidia Buble sau Alina Eremia, in aceasta seara detectivii recunosc ca sunt bulversati de prezenta felinei. „Tu esti personajul care a reusit sa ne distruga psihic! Bravo!”, va spune Ana Morodan, in timp ce Horia Brenciu crede ca acum ei au nevoie de psiholog: „Ca sa vezi ce joc frumos, in declaratiile ei din editiile anterioare spunea ca a mers la psiholog. Acum e randul nostru, draga Leoaica, sa mergem la psiholog!”. Ce melodie va canta aceasta, dar si cu ce obiect personal va reusi sa darame toate teoriile detectivilor, vedem in aceasta seara.

Cei patru detectivi vor face strategii si vor pune cap la cap toate indiciile adunate pana in acest moment, sperand ca astfel vor afla ce vedete se ascund sub masca. Marius Moga, Cove, Vali Barbulescu, Kira Hagi, Cleopatra Stratan, Lidia Buble, Anna Lesko, Alexia Eram, Alina Eremia, Carla’s Dreams, Dan Balan sau Randi sunt cateva dintre propunerile lor de astazi. Daca vor reusi sa se apropie de adevar, dar si ce masca vor elimina din competitie, aflam de la 21:00, la PRO TV Chisinau. 

Articole din aceeasi categorie