25.03.2020
Anul acesta fara petrecere de ziua ei. Rodica Cioranica: „O sa fie prima mea zi de nastere linistita. Simpla. Ca o escapada in adancul sufletului.”

Jurnalista Rodica Cioranica este astazi omagiata. Fondatoarea VipMagazin si Red by Rodica Cioranica implineste astazi 44 de ani.

Fosta prezentatoare TV marturiseste ca anul acesta, din motive evidente, nu va organiza nicio petrecere si va continua sa stea in autoizolare, acasa. „Chiar nu e rau deloc numarul asta frumos. 44. Ei si ce daca o sa se treaca fara petrecere si fara lautari, si fara prieteni, si fara multe, multe, multe, multe flori? Doar le amanam putin. Cu o luna sau ceva mai mult. Dar ce petrecere va fi atunci! Eheheeee! Ce bucurosi sa ne revedem si sa nu ne fie frica sa ne cuprindem! Sa nu ne fie frica sa ne pupam pe obraji. De 3 ori! Nu, de 4! Sa nu ne fie jena sa mergem cu totii pe strazi, sa umplem terasele si parcurile! Abia astept!

Citeste si : Rodica Cioranica - alarmata de situatia in care se afla Republica Moldova. „Vreau sa cred ca, la fel ca in filmele cu happy end, o sa apara un Bruce Willis si ne va salva. Pentru ca, din pacate, pe responsabilitatea compatriotilor nostri chiar nu ne mai putem increde...”

Tot ce imi doresc AZI este acel banal pana mai ieri cuvant SANATATE. Sanatate tuturor. Macar de data asta stiu sigur ca simtim la fel.

O sa fie prima mea zi de nastere linistita. Simpla. Ca o escapada in adancul sufletului. Cu foarte putini oameni si cu mult loc de emotie si cuvinte care se vor spuse si auzite.

Fara planuri. Stiu ca vom reusi totul cand se va termina tristetea si izolarea. Va pup pe toti, va iubesc si va doresc o zi minunata chiar daca #stamacasa.”, a scris aceasta pe contul sau de Facebook.

Citeste si : Rodica Cioranica - iubeste din nou. „Stie sa fie alaturi cand trebuie, asta-i tare, tare important pentru ca eu, probabil ca asta am asteptat toata viata.”

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie