23.10.2022
Anisoara Loghin a dezvaluit sexul copilului pe care il asteapta! Afla daca e baietel sau fetita: „Am avut asa multe emotii, am inceput sa plang” - VIDEO

Prezentatoarea serilor perfecte, Anisoara Loghin, a fost invitata in cadrul emisiunii iSanatate.

In cadrul emisiunii, Anisoara a discutat despre provocarile celei de-a doua sarcini, cum se simte, dar si despre baietelul ei Raul.

Moldoveanca Valeria Engaliceva a cantat piesa "Mamma Do" intr-o maniera dramatica si a intors doua scaune la Voce Romaniei - VIDEO

La un moment dat, Vlada Mardari a fost cea care a dezvaluit ca Anisoara asteapta o fetita si a luat-o la intrebari despre momentul in care prezentatoarea, dar si sotul ei Radu au primit vestea despre sexul copilului.

Anisoara LOGHIN, PREZENTATOARE „O SEARA PERFECTA”: Cand le-am spus apropiatilor, toti ziceau ca sigur e fata dupa cum te simti. Se zice ca fetele provoaca stari mai de rau mamei”.

Anisoara a mentionat ca se asteapta ca al doilea copil la fel va fi baiat: „Eu ma vad mama de baieti, nu pot face fete. Sotul meu foarte mult isi dorea fetita. Eu nu pot sa am pretentii sa cer fata sau baiat, pentru mine e o binecuvantare, e la fel.”

Totodata, prezentatoarea a mai adaugat ca sexul copilului nu conteaza: „Cand imi zice cineva: „o sa vezi ca fetele sunt mai dulci”. baietii sunt la fel de dulci si cred ca tine de personalitatea lor, nu de sex”.

Ea a povestit despre momentul in care ea impreuna cu sotul au spart balonul la Gender Reveal: „Ma intreba toata lumea daca am emotii, ziceam ca nu. Iar cand am spart balonul si am vazut ca e roz, am avut asa multe emotii, am inceput sa plang. Dupa asta am inceput sa rugum informatia asta si sa inteleg ca o sa am o fetita si e un lucru atat de minunat. Eu nu stiu sa impletesc, sunt tare departe de chestii de astea, nu stiu sa crosetez”.

Cum arata Kim Kardashian fara strop de machiaj si filtre! Fanii vedetei au ramas uimiti

Anuntul despre cea de-a doua sarcina a Anisoarei l-a facut Lorena Bogza in cadrul evenimentului de aniversare a celor 23 de ani de la fondarea postului de televiziune Pro TV Chisinau, care a avut loc la 14 septembrie. Atunci pentru toti a fost o mare surpriza, iar Anisoara nu s-a asteptat ca prezentoarea emisiunii in PROfunzime sa spuna noutatea pe care a tinut-o in secret.

Anisoara Loghin este casatorita cu fotbalistul Radu Ginsari. Cei doi au impreuna un baietel, pe nume Raul.

A repetat unul dintre cele mai populare trenduri de pe Tik Tok! Iata cum arata Andreea Bostanica la 13 ani si cat de mult s-a schimbat - VIDEO

Articole din aceeasi categorie