22.06.2020
Angelina Jolie a relatat care a fost motivul divortului de Brad Pitt. „L-am lasat pentru...”

Recent, celebra actrita a mentionat intr-un interviu pentru revista Vogue care ar fi motivul separarii de fostul sau sot - Brad Pitt. Aceasta a declarat ca la mijloc stau copiii.

Citeste si : Razboiul rece dintre Angelina Jolie si Brad Pitt se apropie de sfarsit. Cei doi fosti soti au gasit limbaj comun dupa divort

In noul interviu, vedeta a vorbit despre munca sa in Organizatia Natiunilor Unite, despre adoptia copiilor si despre familia sa. Aceasta a mai spus cate ceva si despre divortul sau de actorul din „A fost odata la Hollywood”, anuntat acum patru ani, scrie Super.ru.

„L-am lasat pentru bunastarea familiei mele. Aceasta decizie a fost corecta. Sunt inca concentrata pe vindecarea copiilor si a ranillor lor. Unii au profitat de tacerea mea, astfel incat copiii vad minciuni despre ei insisi in mass-media, dar le reamintesc ca ei stiu tot adevarul. Acesti sase tineri sunt foarte curajosi, foarte puternici”, a declarat Angelina.

Reamintim ca partenerii din celebrul film „Domnul si Doamna Smith” s-au casatorit in anul 2014, dupa noua ani de relatie. Cei doi au crescut impreuna sase copii, dintre care 3 sunt adoptati.

Citeste si : A avut cele mai frumoase iubite, dar cea mai recenta e total diferite de restul. Cum a fost surprinsa partenera lui Brad Pitt

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie