01.04.2024
Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea sezonului 11 Vocea României, a lansat prima piesă din carieră - VIDEO

Alexandra Căpitănescu a impresionat telespectatorii încă de la audițiile pe nevăzute, când a întors toate cele patru scaune cu interpretarea piesei „Welcome to the jungle”. Tânăra care l-a ales pe Tudor Chirilă ca antrenor a reușit să câștige trofeul Vocea României după ce a oferit trei momente memorabile în finala sezonului 11.

În prezent, Alexandra, care este studentă la Facultatea de Fizică din București, face ceea ce iubește cel mai mult și anume muzică. Gălățeanca în vârstă de 20 de ani își croiește încet și sigur drum în industria muzicală din România și recent a lansat primul single din carieră.

Mai mult, Alexandra Căpitanescu se pregătește și de lansarea primul EP din carieră. Alături de noul ei band, tânăra va readuce pe scena The Pub Universității din București celebrele cover-uri care au facut-o câștigătoarea sezonului 11, precum „Alone”, „Niciun glonț”, dar și piese proprii.

Horoscop 1 aprilie 2024. O zodie va câştiga o sumă fabuloasă de bani

Melodia „Căpitanu”, care dă și titlul primului material al artistei, este compusă de către Alexandra, Francis On My Mind și Cristian Prajescu.

„Piesa “Căpitanu’" este un manifest. Numele meu de familie, poreclele mele și experiențele m-au inspirat să scriu piesa. Peste o săptămână vine cea de-a doua surpriză muzicală. Pe 5 aprilie am concert de lansare în The Pub Universității și, în aceeași zi, se va lansa primul meu EP, care conține 4 piese. Toate piesele ascund un mesaj profund. Abia aștept să fie ascultate de cât mai mulți oameni și cred că foarte multe persoane se vor regăsi în versuri”, a declarat Alexandra.

Videoclipul piesei  „Căpitanu'” este disponibil pe platforma Youtube, iar fanii sunt încântați de prima piesă a câștigătoarei de la Vocea României. 

Pe Instagram pozează ca o divă, în realitate nici cei mai fideli fani nu au recunoscut-o. Cum a aparut celebra cântăreață - FOTO

„Să dăm căpitanului, ce-i al căpitanului!”, „Imnul căpitanilor muzicii rock! Bestial, Felicitări!”, „Ai meritat din plin acel trofeu de la Vocea României! Sper sa te aud și la radio, zilnic”, „Ești fantastică! Felicitări!”, „Oficial, cea mai tare piesă!”, „Două minute de bucurie pură!”, „Sună minunat! Bravo, Alexandra!”, „Super piesă, Felicitări și ține-o tot așa, o să ajungi departe!”, „Bravo, Alexandra! De apreciat că sunt versurile tale!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de utilizatorii de social media. 

Vezi mai jos videoclipul piesei Căpitanu':

Articole din aceeasi categorie