07.11.2019
„Acum suntem si mai aproape de clientii nostri”. Compania „Nivalli” se extinde, azi au inaugurat un nou magazin specializat in sectorul Buiucani - FOTO
Compania producatoare de carne si mezeluri „Nivalli” a inaugurat un nou magazin specializat azi, in sectorul Buiucani, str. Vasile Lupu 8. Chiar in ziua deschiderii, cumparatorii au procurat cu mare interes carne, mezeluri, sunci si semifabricate din carne la preturi promotionale si toti cumparatorii au primit cate un card de reducere „Family CARD” de la „Nivalli”.

Cumparatorii au venit cu mare interes, inca inainte de ora deschiderii.

De mult asteptam un magazine specializat Nivalli si in acest sector”, ne-a spus Alexandra Rusu. Ana Sirbu, o alta cumparatoare, ne-a spus ca alege produsele de la Nivalli pentru ca sunt gustoase.

Oamenii sunt bucurosi ca s-a deschis un nou magazin in aceasta zona. Cumparatorii vin la Nivalli pentru ca aici pot gasi intotdeauna produse proaspete. 

Echipa Nivalli, formata din 200 de oameni, se straduie sa creeze produse de calitate si cu gust autentic. Regasindu-se pe deplin in noul lor slogan „Nivalli, mereu acelasi – adevarat!”. 

Dornici de a veni cu ceva nou si de calitate pe piata de consum din Republica Moldova, in anul 2010, in valea pitoreasca a raului Nistru, s. Dubasarii Vechi, r. Criuleni, de unde vine si denumirea Nivalli – Valea Nistrului, are loc inaugurarea Combinatului de Carne si mezeluri Nivali-Prod. Combinatul de Carne Nivali-Prod este construit in conformitate cu cerintele si rigorile din domeniul industriei alimentare, fiind dotat cu utilaje si echipamente moderne produse in Germania si Austria.

Combinatul de carne si mezeluri Nivali-Prod a obtinut Standardul International de Certificare ISO:

#Certificare ISO 9001- Sistem de Management al Calitatii;

#Certificarea ISO 22000 – Sistemului de Management al Sigurantei Alimentare.

Mizand pe calitatea produselor, corectitudinea livrarii in termen si excelenta serviciilor, echipa Nivalli produce zilnic mai mult de o suta de tipuri de salamuri, crenvursti, specialitati din carne, precum si produse traditionale moldovenesti. Arta de a produce mezeluri si specialitati din carne a fost pe deplin realizata in produsele de marca Nivalli.

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie