17.05.2022
„Acesta este doar inceputul”! De ziua sa, solistul trupei Kalush Orchestra, Oleg Psyuk, a publicat un mesaj emotionant in mediul online

Solistul trupei Kalush Orchestra, cel care a adus Ucrainei victoria la Eurovision 2022 si-a sarbatorit aniversarea celor 28 de ani.

Orchestra Kalush a castigat Eurovision 2022 cu doua zile inainte de ziua de nastere a solistului, Oleg Psyuk. Jurnalistii care au fost prezenti la conferinta de presa finala din noaptea de 14 spre 15 mai l-au felicitat pe Psyuk cu ocazia acestei sarbatori.

De ziua lui, Oleg a publicat o postare emotionanta pe Instagram in care a anuntat ca are 28 de ani. Artistul a mentionat ca si-a atins deja mai multe obiective in viata si a promis ca „acesta este doar inceputul”.

„Eu astazi am implinit 28 de ani. Multe obiective din viata mea au fost deja indeplinite si au fost puse la punct si mai multe scopuri. De-a lungul vietii, m-am schimbat, mi s-au schimbat parerile si prioritatile, dar intotdeauna au existat cateva calitati care m-au impulsionat si pe care nu le-as schimba niciodata. Munca asidua, curiozitatea si entuziasmul meu in tot ceea ce am facut. Sunt bucuros ca sunteti mereu alaturi de mine, acesta este doar inceputul”, a scris Oleg.

Decizie neasteptata luata de Yulia Chernitskaya, ucraineanca care a fost ajutata cu 200 de lei, dupa doua luni in Romania: „Poate ca e prea devreme, poate e tarziu, nu stiu”

Orchestra Kalush a reprezentat Ucraina la Eurovision cu piesa Stefania. Trupa a reusit sa ia marele trofeu. Dupa inceputul razboiului Rusiei impotriva Ucrainei, cantecul Stefania a devenit imnul razboiului pe retelele de socializare.

Trupa ucraineana a primit 192 de puncte de la juriu si cel mai mare punctaj din partea publicului - 439 ( 631 in total). Locul doi a revenit Marii Britanii ( 466 de voturi), al treilea - Spania ( 459 de voturi).

Renunta la modelele plictisitoare si neinspirate cu care te-ai obisnuit si fii cea mai senzuala mireasa! Vezi rochiile care te vor scoate din anonimat si te vor face peste ani sa te uiti cu mandrie la tinuta ta din ziua nuntii - FOTO

Articole din aceeasi categorie