20.11.2020
A fost lansata cea mai asteptata reclama de Craciun a anului! Mesaj emotionant in anul marcat de pandemie

An de an, reclama de Craciun a retailerului John Lewis este asteptata in intreaga lume.

In 2020, anul marcat de pandemia de COVID-19, britanicii vin cu un spot special, care atinge tema bunatatii si caritatii, mai degraba decat clasicul indemn la a cumpara cadouri pentru cei dragi.

Citeste si :  Sa inceapa povestea de Craciun! Decorul este unul dintre elementele principale care creeaza atmosfera

Un arici care viseaza sa zboare, un grup de porumbei hip-hop, copii si minoritati etnice, toti sunt actori in clipul de 2 minute lansat in acest an.

Daca pana acum, campaniile John Lewis - de la Hare and the Bear in 2013 la Monty the Penguin in 2014 si de anul trecut Excitable Edgar dinozaurul – au constat in povesti cu personaje dragalase si indemnul de a cumpara din magazinele retailerului, in acest an, mesajul este cat se poate de simplu: „Daruieste putina dragoste!”.

Mai mult, clipul va fi folosit si pentru a strange bani in cadrul campaniei „Give a Little Love” („Daruieste putina dragoste!”), menita sa ajute cu alimente 100.000 de familii.

Clipul a fost realizat de opt artisti de animatie, angajati de retailer tocmai pentru a oferi de lucru si comunitatii artistice, grav afectata de pandemie, potrivit The Guardian.

Citeste si :  Haina de blana - vedeta in garderoba unei femei. Lana Furs are o colectie impresionanta care satisface si cea mai capricioasa fashionista

Sursa foto/video: YouTube

Articole din aceeasi categorie