09.04.2021
A crezut ca are dureri din cauza pietrelor la rinichi, dar de fapt era insarcinata in 9 luni si nu stia

O poveste care se putea sfarsi tragic, a avut, totusi, un final fericit. O femeie din America nu si-a dat seama ca este insarcinata in 9 luni si a nascut exact cand se afla la toaleta. 

Melissa Surgecoff, din Boston, a crezut ca are dureri puternice din cauza pietrelor la rinichi, dar cee ace asteptat-o a fost total neasteptat. In momentul in care a mers la toaleta, crezand ca trebuie sa elimine o pietricica prin uretra, ea de fapt a dat nastere unui copil…in vasul de toaleta.

Logodnicul Melissei, Donnie Campbell, in varsta de 37 de ani, a intrat in baie rapid sa vada ce se intampla cu iubita lui, insa nu a avut prea mult timp sa ramana in stare de soc deoarece trebuia sa-si salveze baietelul din WC. 

Ma uitam in toaleta si nu stiam ce este. Si am crezut ca practice am eliminat un organ interior” a declarat Melissa potrivit dailystar.co.uk.

Intre timp, paramedicii fusesera chemati pentru durerea insuportabila a femeii, despre care se credea ca este cauzata de pietrele la rinichi. Acestia au fost foarte uimiti cand au ajuns si au descoperit un bebelus. 

Dupa ce l-au dus la spital, medicii au concluzionat ca este un bebelus sanatos. Cat despre Melissa, aceasta spune ca nu si-a dat seama ca este insarcinata pentru ca de mult timp se confrunta cu cicluri menstruale neregulate si a pus luarea in greutate pe seama faptului ca sta acasa de cand a inceput pandemia. 

Articole din aceeasi categorie