17.05.2020
4860 de euro, atat a reusit Svetlana Sainsus sa colecteze in trei zile, in concursul GIVEAHOPE. "Doamne, sunt tare fericita, sincer eram sceptica un pic..."

Concursul GIVEAHOPE a fost organizat in premiera pe Instagram, dar multumita de rezultate, organizatoarea promite ca nu se opreste aici: "Voi face o traditie din asta si voi organiza mai des."

Cofondatoarea Caritate.md a hotarat sa promoveze astfel actiunile de caritate in favoarea copiilor bolnavi de cancer, dupa ce in ultima perioada, din cauza Covid-19, donatiile au scazut. „Mi-a venit aceasta idee, vazand ca de cateva luni incoace lumea este concentrata doar pe coronavirus, doar despre asta se vorbeste si au scazut donatiile pentru copilasii care sufera de cancer si boli mult mai grave. E impaienjenit Internetul de aceste concursuri Give Away, iar eu am hotarat sa fac unul cu rost, de suflet, ca lumea sa doneze in continuare o sansa la viata acestor copii.", a spus Svetlana.

Concursul a fost numit GIVEAHOPE pentru ca are menirea de a le readuce speranta celor care se afla intr-o situatie dificila si lupta pentru a ramane in viata. GIVEAHOPE face parte din campania „Impreuna pentru copiii bolnavi de cancer".

„GIVEAHOPE un altfel de concurs de suflet! Dragii mei, aveti ocazia sa castigati aceste premii minunate (cos pentru picnic plin cu bunataturi; carti pentru copii si jocuri, cartea „Povestea mea" de Michele Obama, calendarul iubirii si o Magnolia). Conditia este doar una si marea mea rugaminte, sa donati un SMS pentru copilasii bolnavi de cancer... SMS cu codul 0101 la numarul 2910, valabil pentru abonatii Moldcell si Unite (costul este de 45 lei). Cine nu e abonat Moldcell si Unite poate face o donatie directa pe www.caritate.md, campania se numeste „Impreuna pentru copiii bolnavi de cancer". Linkul il voi posta in story si bio, si sa prezinte poze cu donatia cand voi extrage castigatorul. Concursul va dura pana pe data de 16 mai ora 23:59, atunci voi extrage castigatorul prin programa automata @lizaonair. Vreau sa facem o traditie frumoasa pe viitor, eu voua - premii frumoase din suflet, voi o mica donatie pentru cei care lupta pentru viata. Voi fi extrem de recunoscatoare celor care vor participa! Participantii sa lase un comentariu, o incurajare pentru cei care lupta cu aceasta boala. Succes! Start concurs!”, a scris Svetlana Sainsus in descrierea videoului postat pe Instagram, acum 3 zile.


Rezultatul obtinut i-a depasit toate asteptarile. 4860 de euro, atat a reusit ea sa colecteze in cele 3 zile de concurs. "Doamne, sunt tare fericita, sincer eram sceptica un pic pentru ca stiu ca oamenii participa la asa concursuri pentru ca sunt gratis si au sansa de a castiga premii, dar eu le-am pus totusi o mica " taxa", o mica donatie de 45 lei , dar totusi ei s-au dovedit a fi receptivi si rezultatul este minunat!", spune fericita organizatoarea concursului.

Articole din aceeasi categorie