03.12.2019
10.000 de spectatori la concertul Orchestrei Fratilor Advahov impreuna cu Andra la Cluj-Napoca! „Nu voi uita niciodata acest 1 Decembrie...”
De Ziua Nationala a Romaniei, indragita interpreta, Andra a sustinut cel mai asteptat spectacol „Traditional” la Cluj-Napoca, evoluand pe aceeasi scena cu Orchestra Fratilor Advahov.

Recent, Andra a postat pe pagina sa de Facebook cateva fotografii de la eveniment, exprimandu-si in descrierea acestora bucuria de a evolua in fata unui public atat de numeros si multumirea pentru prezenta si admiratia oamenilor.

„Sunt cea mai fericita din lume! Ce onoare sa cant in fata a 10.000 de persoane! Nu voi uita niciodata acest 1 Decembrie, iar asta datorita voua!”



Astfel, Andra a atins o noua performanta, fiind primul interpet din Romania care reuseste sa vanda toate biletele de la cea mai mare sala de evenimente din Romania, BT Arena din Cluj-Napoca.

De un succes remarcabil s-a bucurat si Orchestra Fratilor Advahov, prestatia carora a fost aplaudata de cei 10 mii de spectatori care au fost cuceriti de muzica.

Live-ul de pe YouTube al concertului de la1 Decembrie a acumulat peste 400 de mii de vizualizari si o multime de comentarii pozitive.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie