„In prima zi cand m-am externat am mers ca o egoista totala a o cafenea si mi-am comandat un cappuccino si un croissant, singura.” Tatiana Heghea, despre arta de a fi mama si femeie - VIDEO

Interpreta Tatiana Heghea a fost invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, unde a povestit cum si-a petrecut ziua de nastere, care a fost la data de noua martie, dar si ce valori le transmite copiilor sai, prin educatie.

Citeste si :  Experienta Marinei Carnat privind metodele de contraceptie: „Am folosit sase luni pastile contraceptive si sunt impotriva categoric”

„Fiecare zi, in care realizezi ca te-ai nascut, este o mare binecuvantare. Nu am vrut sa fac mare petrecere, tinand cont la ceea ce se intampla acum. Nu am simtit nevoia sa fac o petrecere. Cred ca cel mai mare cadou in viata mea ramane a fi familia. Pe langa faptul ca sunt interpreta, mai sunt si organizator de evenimente si mereu imi place sa surprind. Nu s-a intamplat la mine sa fie astfel de surprize, dar fiind o femeie inteleapta, cu un sot intelept, am mers impreuna la magazin si mi-am cumparat cel mai frumos parfum, cea mai buna cosmetica, tot ce are nevoie o femeie ca sa-si puna in valoare frumusetea. Sotul si-a dorit sa fie un cadou care chiar imi prinde bine si ma valorifica.”

Amintindu-si de perioada cand a nascut pentru prima data, Tatiana a povestit o situatie foarte interesanta pe care a trait-o: „Eu, dupa ce am venit acasa, externata fiind, trebuia sa merg la spital la cateva proceduri si mergeam pe jos, ca sa fac sport, ca sa ma detasez un pic de copil. In prima zi cand m-am externat am mers ca o egoista totala a o cafenea si mi-am comandat un cappuccino si un croissant, singura. Eram atat de armonioasa si fericita ca mi s-a intamplat asa o minune in viata mea, ca am dat nastere unei fetite. Eram cu cappucinno asta, savuram si radeam singura si prin asta eu cumva mi-am multumit mie, corpului meu si prin asta am pornit o armonie, recunostinta.”

Priveste interviul in intregime si afla cum e atmosfera in casa Tatianei, cu doi copilasi minunati, dar si ce sfat i-a transmis interpreta, Anisoarei Loghin, care zilele trecute a adus pe lume un bebelus pe care l-a numit Raul.

Citeste si :  Dupa ce a organizat peste 300 de cereri in casatorie, i-a venit si ei randul. Cristina Postolachi a spus "DA", intr-un loc de vis pe Lacul italian Como: "Inevitabil mi-au dat lacrimi si chiar am trait cu adevarat acea emotie plina de euforie, dragoste si fericire" - VIDEO
Articole din aceeasi categorie