Dupa ce a organizat peste 300 de cereri in casatorie, i-a venit si ei randul. Cristina Postolachi a spus "DA", intr-un loc de vis pe Lacul italian Como: "Inevitabil mi-au dat lacrimi si chiar am trait cu adevarat acea emotie plina de euforie, dragoste si fericire" - VIDEO

Organizatoare de cereri in casatorie si wedding planner, Cristina Postolachi, s-a simtit in pielea femeilor care savureaza acel moment unic, plin de emotie si euforie atunci cand iubitul ei o intreaba: "Vrei sa fii sotia mea?". Totul a fost gandit cu cele mai mici detalii de catre logodnicul ei, Neculai, ca s-o poata uimi cu adevarat. In cadrul unui interviu oferit exclusiv pentru perfecte.md, tanara ne-a povestit cum a inceput relatia de dragoste, cine dintre ei este mai romantic, dar si cum va fi organizata nunta celor doi. 

De sase ani, Cristina Postolachi este fondatoarea primul proiect din Moldova "Cereri in casatorie". Impreuna cu echipa sa, ea a reusit sa organizeze peste 330 de cereri in Republica Moldova, Romania si Ucraina! 

La moment, e stabilita in Italia si planifica sa-si deschida acolo acest serviciu. Totodata, gestioneaza lucrurile de la distanta. Are o echipa care munceste acasa: "Eu gestionez partea de clienti, scenarii, logistica. Ce tine de segmentul de wedding planner in 2020, a fost pe stop din motivul pandemiei".

Femeia ne-a impartasit povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de iubitul ei. 

Cum v-ati cunoscut si cum a inceput relatia voastra?

"Ne-am cunoscut cu 10 ani in urma, cand ambii eram la facultate, prin intermediul prietenilor, la o zi de nastere, tin minte ca era luna martie, iar aceasta luna fiind una semnificativa pentru noi. Iar relatia noastra a prins viata, acum un an cand am venit intr-o vacanta pentru 3 saptamini aici in Italia. Initial am ramas blocata, iar mai apoi indragostita, ca la un an plin de dragoste, sa fiu ceruta in casatorie".

Care au fost calitatile care v-au atras unul la celalalt?
"Perseverenta si increderea in sine, sunt calitatile cu care m-a cucerit".

Care sunt momentele cele mai memorabile din relatia voastra. Povestiti.
"Escapadele, vacantele, noptile pe malul marii, cererea in casatorie. Diminetile cu privelisti ce iti taie respiratia, ramin cu siguranta emotii si momente de neuitat pentru noi, acumuland povesti frumoase de a le povesti copiilor nostri".

Cine dintre voi este mai romantic?
"Ambii, pentru ca fiecare are propriile idei, doar ca trebuie sa recunosc ca Nicu ma alinta mai mult cu gesturi frumose, cafea in pat, uneori si vin spumant cu capsuni, flori si cine delicioase".

Cum a avut loc cererea in casatorie? Si daca ai ramas cu adevarat surprinsa?

"Sigur ca am fost surprinsa, a fost ceva de vis, intr-o locatie de poveste. In timp ce savuram plimbarea cu barca pe Lacul Como, intr-un moment barca s-a oprit avand in spate una dintre cele mai impresionante vile in spate Villa Balbianello, iar pe fundal a inceput sa rasune o piesa ce mi-a provocat fiori. In acel moment inevitabil mi-au dat lacrimi si chiar am trait cu adevarat acea emotie plina de euforie, dragoste si fericire".

Vezi aici filmul de dragoste a Cristinei si a lui Neculai si cum a avut loc cererea in casatorie:

Cum ati sarbatorit Ziua Indragostitilor in acest an? (Totusi e pandemie, localurile sunt inchise).
"Dimineata a inceput frumos, cu flori, cafea si daruri, ca si alte dimineti de duminica de altfel. Adevarat ca in aceasta perioada de pandemie, am invatat sa ne bucuram de timpul petrecut in doi, ne place sa gatim acasa, sa privim filme si sa ne plimbam cat mai mult, Italia fiind atat de frumoasa ne ofera acest lux de a ne bucura de privelisti deosebite".

Cum va vedeti peste 50 de ani?
"O familie implinita, cu copii, nepoti, realizari frumoase si cu multe vise indeplinite".

Cum iti imaginai ca va fi cererea ta in casatorie, odata ce tu ai organizat sute de cereri?
"Acum un an, cu siguranta ca nici nu ma gandeam ca ar fi posibil sa fie in Italia.Mereu faceam glume ca ma voi trezi cu inelul pe deget, fara mari complicatii, insa eram constienta ca logodnicului meu nu ii va fi deloc usor cu selectia scenariului".

Va certati des? Cine cedeaza primul?
"Nu ne certam, insa putem sa ne contrazicem pe unele subiecte. Pentru o viata linistita de cuplu, ambii trebuie sa cunoasca cand e nevoie sa cedeze, ceea ce incercam sa facem, iar pana cand pot zice ca ne reuseste".

Ce nu ati ierta niciodata?
"Violenta morala si fizica".

Care a fost cel mai frumos cadou primit de la iubitul tau?
"Absolut, inelul de logodna cu diamant".

Cine gateste mai des?
"Voi fi sincera ca pana a veni in Italia, gateam foarte rar acasa. Acum, gatesc practic zilnic, imi place sa experimentez diverse retete, in deosebi cele locale, de aici. Nicu la fel ma surprinde cu bucate gustoase, insa el o face mai rar".

Cine dintre voi este mai gelos?
"Probabil nici unul din noi".

Unde va avea loc nunta si daca ti-ai facut vreo schita cum va arata decorul, sala, rochia?
"Cu aceasta pandemie, nici nu poti sa te mariti!Ca si multe cupluri, suntem in astepare sa vedem ce restrictii vor fi, dupa sarbatorile de Pasti, de aceea nici nu ne facem anumite planuri. Cu siguranta ne dorim sa avem toti oamenii dragi, alaturi de noi, de aceea prezenta familiei va fi cel mai frumos decor al evenimentului nostru".

Articole din aceeasi categorie