A fi Femeie inseamna...Irina Kovalsky, interpreta: "A fi persoana care inspira toata lumea cu bunatatea sa, dragostea si lumina sufleteasca ce radiaza din interior" - VIDEO

Special pentru tine, in luna dedicata femeilor, vrem sa-ti reamintim ca esti perfecta. De aceea, interpretele, actritele sau femeile care te inspira zi de zi prin activitatile sale, ti-au lasat un mesaj. 

A fi Femeie inseamna...

Irina KOVALSKY, INTERPRETA: "A fi femeie inseamna a fi persoana care inspira toata lumea cu bunatatea sa, dragostea si lumina sufleteasca ce radiaza din interior. Invata sa te iubesti cu tot ce ai si nu incerca sa fii altcineva decat esti, pentru ca asa cum esti, esti minunata. Nu lasa pe nimeni sa-ti spuna altceva. Si nu uita ca esti perfecta!"

Irina si Sergiu Kovalsky sunt un cuplu de interpreti de la noi, iar mai nou, sunt cunoscuti pentru surprizele pe care le organizeaza, la cerinta fanilor sai, iar filmuletele de la aceste evenimente sunt foarte vizionate in mediul online.

Ce doi formeaza o familie frumoasa din 2012, fiind parintii a trei copilasi, doua fetite si un baietel. „Cand parintii sunt acasa, e pentru ei o mare minune. Noi foarte mult timp lipsim de acasa", au declarat artistii in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Articole din aceeasi categorie