20.04.2020
Cum au sarbatorit Pastele vedetele din Moldova si ce au avut pe masa de sarbatoare

Un Paste „altfel”, asa l-au numit cei mai vizualizati influenceri din tara noastra. Ei au postat pe retelele de socializare poze cu masa de sarbatoare, bucatele preparate si atmosfera acestei zile luminate.

Ieri, Instagram-ul a fost inundat de postari si urari din partea celor mai vizualizate persoane din mediul on-line. Acestea au declarat ca in acest an, toti stau acasa si incearca singuri sa pregateasca bucatele traditionale.
O pasca minunata si apetisanta i-a iesit si Corinei Tepes. Familia de interpreti au petrecut Pastele in patru, cu zambetul pe buze si multa fericire.

O masa plina cu bucate traditionale a fost si in familia Marianei Mihaila. Desigur, florile nu au lipsit la aceasta sarbatoare.

Incondeirea oualor a fost o activitate foarte interesanta pentru multi. Svetlana Sainsus a vopsit chiar si un ou de strut - rezultatul este minunat.

Pentru Ionel Istrati a fost o distractie sa orneze ouale se Paste. El a creat niste emoticoane cu masca, simbolic perioadei de pandemie.

Frumusete si multa splendoare a fost si pe masa Doinei Stratan. Combinatia perfecta a culorilor i-a incantat pe multi internauti.

Nici Tatiana Heghea nu s-a plictisit deloc, frumoasele oua traditionale i-au iesit perfect.

„Lumina, pace, credinta, dragoste si sanatate va doresc tuturor”, a scris Cornelia Stefanet pe pagina sa de Instagram. Aceasta urare este insotita de o poza traditionala de Paste.
Frumusetea acestei sarbatori a fost transmisa mai mult on-line, deoarece toata lumea a stat acasa.
Tu cum ai sarbatorit Invierea Domnului?


Citeste si : Cum se aranjeaza corect masa festiva de Paste.
Sursa foto: Instagram.com
Articole din aceeasi categorie