16.10.2020
Xenia Deli - criticata pentru lookul sau. „Se pare ca fiecare invata din propriile greseli”

Chiar daca e o femeie extrem de frumoasa si se bucura de o cariera de succes in modelling, Xenia Deli nu este scutita de hate-ul din mediul online.

Cea mai recenta fotografie publicata de model pe pagina de Instagram i-a dezamagit pe unii dintre urmaritorii vedetei. In imagine Xenia apare, pozand in masina, intr-un maiou kaki si o pereche de pantaloni. Ceea ce a trezit nemultumirea fanilor a fost nuanta parului ei.

„Vai, aceasta culoare a parului e urata!” , „Cu parul in nuante inchise iti sta mai bine” si „Se pare ca fiecare invata din propriile greseli. Ma refer la lungime si culoare.”, au scris internautii.

In pofida acestor comentarii, majoritatea fanilor modelului s-au aratat incantati de postare, facandu-i o multime de complimente: „Esti atat de frumoasa!”; „Draguta!”, „Imi place sa ma uit la tine!”; „O frumusete extraordinara!”, sunt doar cateva dintre mesajele admiratorilor. De asemnenea, acestia au tinut sa-i spuna Xeniei ca ii simt lipsa si ca si-ar dori ca ea sa fie mai activa pe retelele de socializare: „Ne este dor de tine!”; „Esti atat de rar pe Instagram!”.

Tie iti place lookul modelului sau crezi ca ii statea mai bine cand era bruneta?

Citeste si :  Cum s-a transformat Vladimir Putin. Imagini cu Presedintele Rusiei din copilarie, pana in prezent

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie