01.04.2019
Vrei sa-ti schimbi lookul? Iata tunsorile in voga pentru anul 2019 - FOTO
In materie de hairstyling, anul 2019 nu va fi unul revolutionar. Coafurile la moda sunt, de fapt, reinterpretari ale clasicului breton sau bob.

Anul acesta nu sunt in voga frizurile iesite din comun, coafurile extravagante sau culorile tipatoare. Accentul cade pe tunsori simple, elegante si pe culorile naturale. Iata cateva exemple pe care ti le ofera site-ul Elle.ro.  

Tunsoare dreapta

Lungi sau scurte, tunsorile drepte avantajeaza in mod deosebit persoanele cu firul de par subtire. Confera densitate si volum la varfuri, fiind o alegere perfecta pentru femeile cu parul mai rar. Pentru a-ti scoate coafura din anonimat, imbina o culoare iesita din comun, un roz pudrat sau chiar lila, cu o tunsoare „clasica”. Rezultatul va fi spectaculos. 

Tunsoare in scari

Tunsoarea in trepte avantajeaza mai ales persoanele cu parul des. Ofera fluiditate, stralucire si eleganta. Pentru acel efect „wow”, alege sa-ti colorezi varfurile intr-o nuanta mai deschisa decat cea a radacinilor, astfel vei obtine profunzime si densitate.  

Tunsoare cu breton

Destul de greu de intretinut, bretonul revine totusi in forta in 2019. Adesea incomod, bretonul are un mare defect: nu avantajeaza pe oricine. Atentie! Daca ai fruntea ingusta, evita-l cu orice pret. Daca dimpotriva, ai fruntea ceva mai lata, da-i o sansa. S-ar putea sa-ti placa. Mai scurt sau mai lung, intr-o parte sau pe intreaga frunte, bretonul iti va indulci trasaturile fetei. 

Tunsoare bob lung

Considerata neadecvata la sfarsitul secolului al XIX-lea, tunsoarea bob castiga admiratie si apreciere incepand cu anul 1920. Dupa anul 1930 isi pierde din admiratori, revenind in doua valuri, o data in 1960, iar mai tarziu in anii 2000. Chiar si in 2019, tunsoarea bob inca atrage multe dintre celebritatile de la Hollywood. Este usor de intretinut, rapid de coafat si flateaza femeile cu forma fetei alungita, patrata sau dreptunghiulara. 

Tu ce parere ai despre aceste recomandari? Pentru ce schimbare de look ai opta anul acesta?  

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie