04.03.2024
Unica gama de restructurare profesionala a parului care poate fi vanduta si clientilor! Valeria Roznovanu iti explica unde o poti gasi - VIDEO

Secretul unui par sanatos consta in ingrijirea potrivita. Daca esti in cautare de tratamentul ideal pentru parul tau, acum il poti gasi. Despre ce brand este vorba, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Puteti gasi produse pentru mesteri, profesionale si de asemenea, produse pentru ingrijirea acasa. Mesterii au posibilitatea sa faca cu produsele noastre tratamente reci. Propunem diferite game din linia de hidratare, nutritie, regenerare. Avem si gama de nanoplastie, mai exact, indreptarea firelor de par”, a mentionat Alina Dobos, distribuitor Donatti.

Valeria Roznovanu a explicat daca este recomandat sa folosim produsele pentru par din aceeasi gama, o perioada indelungata: „Daca vorbim despre sampon - da, dar daca vorbim despre masca, mastile se impart pe game. Noi in Donatti avem 3 produse de restructurare a parului. Atunci cand parul este deteriorat noi dam clientului produse de reconstructie. Cand rezolvam aceasta problema trecem pe hranire sau pe hidratare. Este incorect sa folosim produse de hranire sau mereu produse de hidratare”.

Sam Smith, aparitie controversata in calitate de model la o prezentare de moda. Cum a aparut la Paris Fashion Week - FOTO

Cu aceste produse, poti avea parte de o ingrijire ca la salon, chiar la tine acasa. „Restauratti lucreaza in legaturile de sulf si o sa va prelungeasca procedurile de restructurare pe care le faceti in saloane. Gama DNA este gama despre care v-am vorbit ca raspunde atat de restructurarea parului, cat si de protectia solara pentru vara. Gama biodetox este pentru parul care se ingrasa foarte usor, este o hidratare fara a ingreuna parul si la fel are protectie solara”, a spus Valeria Roznovanu.

Horoscop 4 martie 2024. Nativii pe care ii asteapta o marire salariala si oportunitati noi in cariera

„Acesta este must have-ul nostru, este unica gama de restructurare profesionala care poate fi vanduta si clientilor. Este perfecta pentru parul fin care are nevoie de nutritie. O sa va lase un par fin, luminos, sanatos, dar nu o sa va incarce radacina”, a mai spus ambasadorul Donatii in Moldova, Romania si Italia.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie