04.07.2019
Un simplu detaliu a transformat-o atat de mult. Vezi ce schimbare si-a facut Iuliana Beregoi
Se zice ca ochii caprui fura inima oricui. Ea a cucerit inimile a mii de fani nu doar cu ochii caprui, dar si cu talentul ei.

Iuliana Beregoi stie cum sa surprinda, iar recent si-a uimit fanii, schimbandu-si culoarea ochilor. Adolescenta a vrut sa vada cum i-ar sta cu ochi albastri, asa ca a postat pe retele de socilizare cateva poze in care poarta lentile de contact colorate. In una dintre poze, aceasta poarta si ochelari.

Fanii i-au scris in comentarii ca schimbarea o prinde bine, dar si ca ochii albastri o fac sa arate mai matura. Altii insa considera ca ii sta cel mai bine cu ochi caprui, iar ochii albastri nu i se prea potrivesc cu nuanta tenului.

Se pare ca aceasta nu e unica schimbare pe care adolescenta a facut-o. De cateva saptamani, aceasta poarta aparat dentar. Pare a fi unul din safir, pentru ca abia se observa.

Iuliana Beregoi a devenit un fenomen printre adolescenti, piesele ei adunand milioane de vizualizari pe YouTube. Ultima ei piesa, „Nimeni ca noi”, a acumulat peste 2 milioane de vizualizari. Tanara este si actrita si a jucat rolul principal in serialul si filmul „Lara”, lansat in aceasta primavara si la Chisinau.

Iuliana Beregoi este si prima interpreta din Moldova care a avut propriul concert la Sala Palatului din Bucuresti.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie